Heal the Pineal - Detox with Hung Song

Udkommer d. 26. juni 2020 - du kan bestille bogen her: www.gilalai.com

Sideantal: 257
Format: Hæftet bog
Sprog: Engelsk
Forlag: Gilalai
Udgivelsesår: 2020
ISBN: 978-87-970528-6-0


Ny bog på engelsk, hvor Githa Ben-David deler sin personlige erfaring med, hvordan du kan afkalke din Pineal-kirtel med din egen stemme.

De fleste menneskers Pineal er nemlig forkalket med fluor, klorin, kalk og aluminiums aflejringer, en tilstand som svækker bl.a. immunforsvaret. Pinealen er placeret i centrum af hjernen og er ansvarlig for at omforme lys indtag fra især øjnene til livsvigtige hormoner

Balancer dit hormonelle system, optimer din krops naturlige immun- og afgiftningssystem, opnå perfekt søvn, minimer menopausesymptomer, kronisk allergi, ledsmerter og meget mere. Metoden er baseret på Githas personlige oplevelse med Tonen fra Himlen/'Aaar'-sang og Hung Song - en banebrydende ny, gratis medicin. Virkningen af 'Hung'-lyden kan føles, lige så snart den indre undertone resonerer med Pinealen, som ved stimulering kvitterer med udskillelse af søvn, foryngelses og superantioxidanten melatonin.

'Heal the Pineal' er en videnskabelig, kemisk, elektrisk, historisk og åndelig udforskning af pinealkoglekirtlen, som fører Githa Ben-David til Nikola Tesla, professor Gerald Pollack, geolog Rex Newnham, videnskabsmand Stephanie Seneff, professor Bruce Lipton, antikkens filosoffer, Jesus, Moses og til et stort antal andre forskere, læger, åndelige lærere og terapeuter.

'Heal the Pineal' er skrevet på et let forståeligt engelsk og inkluderer øvelser, links til demonstrationsfilm og gratis webinarer. Bruce Lipton, forfatter, biolog og professor i epigenetik, anbefaler 'Heal the Pineal' i sit nyhedsbrev.

Githa Ben-David er uddannet ved Det Danske Musikkonservatorium i København. Hun har studeret klassisk indisk sang med Mangala Tiwari i Varanasi og er en anerkendt pioner inden for vokal lydterapi. Sanger, komponist,forfatter og leder af 'International Education in The Note from Heaven' samt Institut for Energi og Bevidsthed, Gilalai – sammen med sin mand Lars Muhl.


Lars Muhl om 'Heal The Pineal'

'Heal the Pineal' er et af de mest gennemgribende studier af Pineal-kogle-kirtlen, dens betydning for menneskets udvikling og vores evne til at styrke vort immunforsvar.

En epokegørende bog, der åbner nye døre til højere bevidsthed om, hvad et menneske er, og hvilke muligheder det er i besiddelse af.

Githa Ben-David er en af verdens mest anerkendte lydterapeuter, med mere end 30 års praktisk erfaring. Med en baggrund i klassisk saxofon fra Det Kongelige Musikkonservatorium i København og klassisk indisk sang hos Mangala Tawari i Indien, har hun udviklet sit eget lydterapeutiske system, Tonen fra Himlen, ud fra hvilket hun i dag leder en international uddannelse for lydterapeuter.

Til alle tider har mennesket brugt lyd i terapeutisk øjemed, lige fra de australske aboriginals ’Songlines’ til vore dages mere pragmatiske ultralyds-terapi. Igennem 33 år har Githa forsket i den menneskelige stemmes muligheder som terapeutisk værktøj, og erfaringerne herfra viser tydeligt, at det, der sætter den menneskelige stemme over enhver anden form for lydstimulering, er dens evne til at være indfølende og intuitiv.

Med 'Heal the Pineal' bygger Githa Ben-David bro mellem naturvidenskaben og åndsvidenskaben i erkendelse af, at når de to bliver til Ét, kan menneskeheden tage et nyt og afgørende skridt på evolutionens stige.

Det er kendetegnende for Githa, at hun har fuldstændig tillid til sin egen, veludviklede intuition, og ikke helmer før hun har vendt hver en sten i sine bestræbelser på at finde sandheden. Og i den proces viger hun ikke tilbage fra at bruge sig selv som et levende laboratorium.

 

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig