International Online Education in Vocal Sound Therapy
Pris: 7200/4000 DKK (adgang til 20 timers film 3000 kr v.første kursus/ fortsatte kurser 4000 kr)

Kurset starter og slutter en søndag med 6 dages undervisning, lørdag en fri øvedag, lørdag efterfulgt af opsamling, undervisning og evaluering, søndag.

Generelt foregår undervisningen som QPS møder. Dvs. Question, Practise og Sharing. Hver dags tema svarer til nogle bestemte film af de 18 lektioner, som du køber uendelig adgang til, når du starter på Online-uddannelsen. I live undervisningen kan du stille spørgsmål, afprøve metoden praktisk og dele dine udfordring i øvesituationen med Githa Ben-David og eller en hjælpelærer. Den praktiske øvetid ligger normalt sidst i undervisningen of foregår i virtuelle rum på meet.jitsy, hvor det anbefales at downloade google crome.

Tidsinterval på 3 timers sammenhængende undervisning justeres efter kursisternes ønske/tidszone. Nogle gange er der to kurser dagligt med forskellige deltagere, som kan krydse imellem grupperne. 8 -15 deltagere pr gruppe.
 

Internationale Udd. Kurser i Danmark

I Egmont Højskolens feriehytter, Villavej 25, 8300 Odder
Pris: 8000 DKK inkl. kursus, kost og logi.

Man bor i store træhytter indrettet til handicappede, 100 meter fra hav og skov og 1 km fra en lille by, Hou. Sauna og vinterbadning tilbydes dagligt på stranden og gavner afgiftningsproces og følelsesmæssige processer. Spisning foregår nogle gange på Højskolen andre gange i The-huset. Mulighed for leje af varmvands bassin. 
 

Internationale Udd. Kurser i Spanien
på Molino del Rey, Jorox, 29567 Alozaina, Málaga
Pris: 5000 DKK for undervisning.
Kost og logi: Vegetarisk buffet (brunch-(rester til frokost) - aftensmad)/dobbeltværelser med bad i 7 dage - betales ved ankomst til Molino del Rey (som er et privat foretagende - ikke et hotel) ca. 5200 Dk
ca.6600 kr for eneværelse. Rejse til Malaga lufthavn arrangerer man selv.

Stedet er helt unikt bygget ind i bjerget af Anthony, ejeren. Smukt dekoreret med mosaikker af Lydia, medejer. Undervisningssal indbygget i kæmpe hvidmalet klippehule med fint trægulv og udsigt til dalen. Her er mulighed for at synge i klippehuler inde i bjerget og der er lyd af en ren drikkevands kilde, som løber gennem stedet og ned i en swimmingpool. Om eftermiddagen mulighed for vandring til et vandfald og eller ud i de smukkeste bjerg landskaber...

Indlogering/check out/ transport

Søndag (kursusstart): Fælles transport fra Malaga lufthavn - Jorox/Molino Del Rey.(55 min) kl. 14

Indlogering kl.15 -17 på Molino Del Rey. Parkering før broen. Gå med kuffert ned ad stejl vej.

Søndag (kursus slutning) Fælles transport fra Molino Del Rey - Malaga Lufthavn kl. ca. 9

 

Se film fra ugekursus på Molino del Rey her vimeo.com/652931258

Se fotos fra et tidligere kursus på Molino del Rey her
Stedets hjemmeside: www.molinodelrey.com

 

 

 

 

 

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig