Uddannelsens opbygning

International uddannelse i  Tonen fra himlen/ Vokal Lydterapi er baseret på 7-dages kurser. Alle ugekurser har samme opbygning med hensyntagen til deltagernes behov og niveau. Man tilmelder sig en uge ad gangen og tilrettelægger selv, hvor hurtigt man vil tage uddannelsen. Efter minimum fire ugekurser kan man vælge at gå til eksamen. Deltagerne har forskellige niveauer, og får kun de opgaver, de føler sig klar til, da det er forskelligt, hvor meget den enkelte har øvet imellem kurserne.

 

Sprog

Undervisningen foregår på engelsk, da der deltager internationale studerende.


  Online Ugekursus (7-15 deltagere)/ Fysisk Ugekursus (15-25 deltagere)

1. dag: Tonen fra Himlen
2. dag: Instruktion i Tonen fra Himlen
3. dag: Syng dig Fri/Regressiv Cellesang
4. dag: Regressiv Cellesang med historie fortælling
5. dag: Healing/Lydscanning
6. dag: Lydscanning
7. dag: Kombinationer og opsamling

 

Online International Education in Vocal Sound Therapy 

Elever, som har deltaget på f.eks. to online kurser og herefter deltager på et fysisk kursus lever fint op til standarden. De er ikke trænede i korisk lydhealing, men kommer hurtigt efter det, da vi også træner tonale intervaller på online-uddannelsen. Til gengæld er de studerende, som sværger til fysiske kurser, mindre tilbøjelige til at behandle og eller mødes online. Det indskrænker deres muligheder for at få klienter. Online er kommet for at blive, og behandlingen er langt enklere og sparer en masse transport og personlig kontakt hvilket er en fordel ved intensiv daglig behandling af akut sygdom eller under f.eks. pandemier og for klimaet. Githa Ben-David har behandlet Covid patienter indlagt  på akutafdelingen over telefonen. I alle tilfælde overlevede de og blev hurtigt udskrevet. Så online giver utrolige muligheder. Det anbefales at mixe online kurser med fysiske kurser.

Eksempel på en Online Kursusdag  (tidsinterval på 3 timer justeres så det er passende for alle studerende/tidszoner) :

9 - 10.30 Instruktion i Tonen fra himlen: film 2,3,4 gennemgåes kort, alle deltagere kommer til orde, spørgsmål om instruktion, demonstration på et par cases som synger Tonen fra himlen, fælles sang.

10.30 -11.30 Gruppearbejde med hjælpelærer, som bevæger sig imellem de virtuelle øvelokaler. Deltagerne instruerer hinanden i at hengive sig til Tonen fra himlen, og Githa Ben-David hører alle synge.

11.30 -12 Evaluering, spørgsmål, man deler sin erfaring og oplevelse, og der gives hjemmearbejde til næste dag.

 


Eksempel på en Fysisk Kursusdag på Molino Del Rey i Spanien kunne se sådan ud:


kl. 7.00-10.00: Yoga, opvarmning, meditation, sang, træning af intervaller, korisk lydhealing.
Kl. 10.00 Brunch
kl. 11.15 -13.30: Undervisning i plenum. Gruppearbejde/undervisning.
KL. 14.00 Frokost (rester stilles frem)
Kl. 14 -16 Stille tid. Vandretur, badning i pool eller v. vandfald.
Kl. 16-18 Fri Øvetid
kl. 18.00: Aftensmad
kl. 19.15-20.30: Foredrag/afspænding/fællessang/ undervisning
 


Grundbøger

Bøgerne er ikke med i kursusprisen.
Githa Ben-Davids fire bøger: 'Tonen fra Himlen', 'Syng dig Fri', 'Lyd er Liv og "Hjælp"-en personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit. Der anbefales løbende bøger, f.eks. 'Sjælens Tolv Indvielser' af Harriet Koch, 'Lysets Lov' af Lars Muhl, 'Dialoger med Englen' af Gitta Mallasz, symbolopslagsbøger m.m.

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig