Her kan du læse et udpluk af udtalelser fra tidligere deltagere på Githa Ben-Davids Internationale Uddannelse i Vokal Lydterapi, Tonen fra Himlen.

Efterfølgende kommer der udtalelser fra cases

Se også nogle fotos fra tidligere kurser her.
 

Og hvilket kursus! Jamen dog, hvad der dog skete for os alle. Jeg er så fuld af taknemmelighed og glæde. Det er som om jeg - nej, ikke som om men: jeg ER kommet til live i en fuldstændig ubeskrivelig ny, ren, boblende let væren, der bare åbner nye horisonter op med ubegrænset væld af rigdom. Nej, jeg kan lige så godt lade være med at forsøge at finde ord, der dækker; det kan jeg ikke.
Nini Prætorius, Professor Emeritus i psykologi og filosofi, Medlem af Community of Experts, European Science Foundation - fra 2017 (Danmark), 2020

I dag er jeg på vej hjem fra Danmark efter mit tredje kursus i 'Vokal lydterapi' med Githa Ben-David. Et kursus, der giver mig håb, som gør mig glad og fylder mig med energi. Et kursus, hvor jeg kan bruge min stemme til at gøre godt. Et kursus, hvor jeg tit og ofte må udfordre min komfortzone og acceptere ting, der fra begyndelsen ligger langt uden for, hvad jeg er vant til. Langt fra hvad jeg har lært mig i mit 'normale' liv.  Men som mange gange på en måde alligevel føles som 'hjemme'. Sider af mig der altid har eksisteret, men som jeg mange gange har holdt skjult.
Så, mine venner, fremover vil det nok være sådan, at I får mig endnu mere, som jeg er. Det går ikke at 'skjule' sider af mig mere - det kræver for meget energi. Og jeg er jo stadigvæk mest den samme som altid, bare lidt mere. Kram til jer.
Hanna Walsö (Sverige), 2019

Det var en fantastisk uge, Githa. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. At tilbringe en hel uge omgivet af kærlige og støttende mennesker var stort. At være i stand til at være fuldstændig mig selv, uden at filtrere det jeg taler om, var næring for sjælen! Den måde, du leder kurset på med sådan en kærlighed og medfølelse og humor, betød meget for mig.
Ingela Doyle (England), 2019

Vil blot takke dig endnu engang for en fantastisk uge. Wau, jeg har slet ikke ord for hvor mange følelser, tanker og idéer, kurset har sat i gang. Af hjertet tak!
Anne-Mette Møllegaard Jensen (Danmark), 2019

Jeg deltog i et ugekursus med Githa i Irland i april 2018. Kurset var uddannelse i Vokal Lydterapi. Kurset blev holdt på engelsk, og der deltog 30 mennesker, mest fra Europa og en fra Amerika.
Jeg lever af at arbejde med musik, så jeg forstår vigtigheden af musik og lyd, og hvordan det kan påvirke vores humør og velbefindende. Kurset imponerede mig med den menneskelige stemmes kraft, og hvordan den kan heale dybe indre traumer på ét niveau, og hvordan den kan harmonisere vores inderste væsen på et andet niveau. Kurset har en blanding af foredrag af Githa fra hendes bog ’Tonen fra Himlen’ samt øvelser og træning med de andre deltagere i små grupper. Vi begyndte tidligt hver morgen kl. 7-9 med yoga, åndedræt og Hung Song-metoden, som hjælper med at rebalancere det endokrine system. Jeg er ikke et morgenmenneske, men jeg opdagede, at jeg havde en rigtig god energi, mens jeg var på kurset, da øvelserne og den daglige træning virkelig gav mig energi.
Githa har en dejlig afslappet stil, når hun hun deler sin livslange viden om lydhealing, og hun var i stand til at skabe et rum, så alt gik problemfrit. Noget af arbejdet var ret intenst, især når hun beskæftigede sig med dybtliggende traumer og gav en demonstration, men det blev altid håndteret på en blid, understøttende forsvarlig måde, hvilket hjalp med den overordnede healing på kurset. Kurset var velorganiseret, og maden var økologisk vegansk/vegetarisk, og personalet på kursusstedet var så hjælpsomme og respektfulde.
Jeg vil anbefale dette kursus meget til alle, der er interesserede i at udvikle stemmen som et healingsredskab. Vi har alle denne kraftfulde evne i vores stemme, hvis vi tillader os selv at forbinde os til ånden. Githa har en ægte kærlighed og passion for at lære andre at bruge deres stemme på en positiv måde for at heale andre. Jeg vil fortsætte med denne træning, og jeg planlægger at gennemføre de fire uge-kurser i løbet af de næste par år.
Aidan Kavanagh, Music Supervisor, Music Consultant, DJ, underviser, plejer (Irland), 2018

Varmeste tak for et fantastisk retreat. Genial uddannelse du har stykket sammen - og meget levende. Det er lige så meget rum for magien, som det er formidling, oplevelse og træning.
Gry Buhrkall (Danmark), 2018

Er netop vendt tilbage efter en utrolig uge med Githa Ben-David og 30 studerende på the Cliffs of Moher retreat i Irland. Din lære er fra himlen her på jorden. Tonen fra Himlen rammer mig lige ind i min sjæl og resonerer med hvert skridt. Og i dag gik jeg direkte i gang med en lydhealing, givet til min nabo. Kærlighed, lys og en dyb taknemmelighed for at vise mig denne vej. Jeg ser frem til at arbejde med dig igen.
Nanette Creemers (Holland), 2018

Mange tak for ugen. Den har haft en dyb effekt på mit liv og har ledt mig tilbage til følelsen, at jeg ved, hvem jeg er, og hvad jeg virkelig vil. Dette var muligt, fordi jeg kom i kontakt med mine følelser igen og kom af med frygten for at føle dem, selv de dårlige. Med det arbejde, vi lavede, og det arbejde, som jeg vil lave i fremtiden, er jeg tillidsfuld omkring at leve et liv med kærlighed og ærlighed til mig selv og til min partner.
Tonen fra Himlen er virkelig et stærkt redskab, ikke kun til at komme i kontakt med sit eget indre væsen, men også som et redskab til at heale og at åbne hjertet hos andre, der ønsker at blive rørt. Jeg ser frem til at se jer alle igen. Gruppen var meget speciel for mig, da man ikke bedømte hinanden. Jeg følte, at jeg kunne være, som jeg er. Også tak for din vejledning, for en gruppe er ikke kun defineret ud fra alle deltagerne, men også ud fra lederen. Og vi følte os alle meget taknemmelige for, at du førte os gennem denne dejlige uge i smukke Irland.
Herbert Dachs (Østrig), 2018

Den nye form på uddannelsen er så FANTASTISK. Man får metoden ordentligt ind under huden, når man arbejder så intensivt med lyden i en hel uge.
Christa Waldorff, skuespiller og vokal lydterapeut (Danmark), 2017

Du har været en fantastisk inspiration for mig, og mine Tonen fra Himlen-øvelser har hjulpet mig meget personligt. Vores uge med dig var utrolig – jeg fik så meget ud af det, tusind tak.
Christine Carol (England), 2017

Mange tak for et fantastisk og chokerende kursus! Jeg er både glad og rystet i min sjæl. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg kunne være i stand til at heale andre… Jeg vil bare sige tak, og jeg regner med at deltage i det næste kursus.
Iben Mazanti, musiklærer og performer (Danmark), 2017

Tusind tak for en ubeskriveligt lysende uge. Jeg glæder mig super meget til forårskurset! Jeg har lige haft en session med min mor, hvis tinnitus faldt fra 8-9 til 5. Det var en rigtig god første oplevelse, og jeg har bare lyst til at komme ud over stepperne og øve mig på kaniner.
Inez Dahlbæk (Danmark), 2017

Jeg deltog i det 7 dage lange kursus i vinterferien på Githas nye lydterapeutuddannelse og fik overvældende meget ud af det og vil helt sikkert med igen. Jeg anbefaler det på det allervarmeste til alle andre færdiguddannede lydterapeuter. Det er en skøn kombination af efteruddannelse, selvudvikling og fælles lydfamiliefest!
Jette Raal Stockholm, biolog (Danmark), 2017

Tusind millioner tak for et virkelig godt kursus på alle måder. Jeg har fået sådan en stor gave med hjem fra Himlen og fra dig og fra alle de andre kursusdeltagere. Jeg har allerede meldt mig til kurset i november!
Pernille Bjerremose, Master i Humanistisk Palliation - MHP (Schweiz), 2017

Jeg vil gerne sige tak for en virkelig pragtfuld og dybt rørende uge. Jeg følte, at jeg var blandt guder og gudinder og modtog inspirerende undervisning, samtidigt med at så mange venlige og kærlige mennesker tog sig af mig.
Roger Potter, videnskabsmand (Wales, Storbritannien), 2017

Tak for et vidunderligt kursus, Githa. Jeg føler virkelig, at min stemme har åbnet sig op ved at følge din undervisning, og jeg føler mig også så inspireret til at skrive musik. Jeg vil helt sikkert komme på dit kursus igen. Det har virkelig været transformerende og kraftfuldt for mig. Tak.
Stine Grøn, professionel sanger (Danmark), 2017

Det har været en fantastisk uge. Der kom noget virkeligt unikt ud af det. Vi har stadig høje vibrationer i kroppen og vi har lært meget. Tak for det hele. Thanks for being you!
Tom, økonom (Danmark), 2017

Kære Githa, det var en dejlig tid sammen med dig. Du skabte den bedste uge. Jeg nyder din varme meget. Det lærte mig også, hvordan jeg kommer mere i kontakt med den spirituelle verden.
Tonnie Brands (Holland), 2017

Tak for en, ja kort sagt livsændrende uge i Hou. Det er længe siden, jeg har følt mig så grundlæggende glad, taknemmelig og hjemme. Det gode er, at fornemmelsen fortsætter som klangbund herhjemme.
Øivind Sweingaarde, lyddesigner (Norge), 2017

 

Her kan du læse et udpluk af udtalelser om Githa Ben-Davids online webinarer og endags kurser.

Du kan også læse nogle udtalelser fra tidligere kursister på Githas 'Internationale Uddannelse i Tonen fra Himlen - Vokal Lydterapi' her

 

'Tusind tak for den smukkeste og mest healende dag, jeg længe har oplevet. Jeg er slet ikke landet i mig selv endnu. Helt høj med med en krop, der er i fuld gang med at mærke og bearbejde alt, hvad jeg modtog og oplevede i dag. Jeg er jer begge dybt taknemmelig.'
Helle Korsbek, deltager på Luxuslyd og Detox Zoneterapi, april 2021

'Jeg havde en knæulykke for en måned siden. Der har siden været en æblestor blodansamling, og jeg har ikke kunnet bøje benet. Da du healede på højre knæ i går (webinar In the Name of the Universe), så begyndte tårerne at strømme fra mig, og der blev varmt inde i mit ben. I dag kan jeg gå bedre omkring og bøje knæet lidt mere. 1000 tak.'
Lotta Nordvig, februar 2021

'Ønsker at give respons på healingen fra webinaret i går aftes (In the Name of Oneness). Da jeg aldrig før har prøvet at blive 'sunget' på var det en stor oplevelse... og en fantastisk meditation med masser af lys og mange energier rundt om sig. På mig virkede det ind på et smertende knæ... Og knæet er nu mindre hævet.'
Maylenah Dalsgård, februar 2021

'Jeg var med på webinaret 'Purification of the liver' i sommer. Jeg prøvede det i flere omgange i nogle dage og opdagede, at hvis jeg ikke brugte ricinus-olien (omslag om natten), fik jeg kvalme, hovedpine og blev øm i kroppen. Jeg skulle lige bruge lidt tid til at vænne mig til at bruge metoden og give mig tid til det, passe det ind, osv. Jeg prøvede også at rense nyrer, maven og pinealkirtelen på de følgende webinarer. Så kom jeg væk fra det igen. Men jeg fik det med tiden dårligere og dårligere og fik hævede led og ondt i fødder, knæ, hænder, fingre og ryggen. Pludselig mistede jeg kræfter og blev alvorligt bekymret over, om det var gigt, eller hvad det var, jeg fejlede, og om der overhovedet kunne gøres noget ved det.
Jeg begyndte igen på 'liver purification' min. 5 dage om ugen. Nu er der gået næsten 3 uger, og de fleste smerter og hævelser er forsvundet. Jeg føler mig mere let og smidig, og kan igen sidde i skrædderstilling, og mine fingre kan igen åbne skruelåg og bære kopper og skåle mv. Om få dage vil jeg følge dine andre 'purification' videoer for at nå hele vejen rundt igen. Og gentage det hele med passende mellemrum. Det er noget af et mirakel. Jeg er dig virkelig taknemmelig!'

Lena Bugge, januar 2021


Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig