Rising blev til på grund af opfordringer fra kræftsyge med motivation til at synge sig raske.


Den største pionér af dem alle er opgivet af det etablerede lægesystem med lungehindecancer blandt andet. Hun afprøvede troligt Rising to gange dagligt i over et halvt år, og da resultaterne var lovende, besluttede jeg selv at udgive den.

Klik HER for at læse Annies beskrivelse af hvordan hun har arbejdet med Rising.
Klik HER for at læse detaljeret om Rising
Klik HER in order to read the booklet of Rising in english


Uddrag af tilbagemelding fra Suzanne Dee Pedersen, forfatter til "Gentagelsens Metamorfose": For nogle uger siden købte jeg Rising og har stort set ikke hørt andet siden. Den er i særklasse og ekstrem powerfull. Selv når jeg taler i telefon med mine venner oplever de, at de bliver healet af lyden der vibrerer i baggrunden ...


Udtalelse fra Githa Ben-David:

Det er min oplevelse og erfaring via tilbagemeldinger fra lyttere, at Rising generelt styrker immunforsvaret, og at den derfor kan bruges i bred sammenhæng. En lytter oplever desuden at få klaret sin hørelse ved hovednummeret på Rising, muligvis fordi nummeret indeholder overtoner der ligger over 9000 Hz. Andre har nævnt at musikken beroliger dem, og andre igen at de trods søvnproblemer falder hen til musikken. Der er terapeuter som bruger musikken under deres behandling. Tilsyneladende styrkes resultaterne. Jeg selv har haft den med til tandlægen, og det nød jeg virkelig - uden bedøvelse. Flere kræftsyge bruger Rising dagligt. Hos nogle er svulsterne blevet mindre, hos andre er kræften stoppet i sin udvikling. Hvor stor inflydelse Rising/ musikken har på helbredelsesprocessen ved ingen på stående fod. Mit eneste råd er:

Mærk efter inden i dig selv. Det som føles godt er rigtigt.

Kan købes på: www.gilalai.com

 

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig