Siden her starter med et udvalg af mine egne cases, og længere nede kan man se cases enten fra færdiguddannede lydhealere eller fra studerende på min uddannelse i Vokal lydterapi.

I mit arbejde med lydhealing og regressiv cellesang sker der løbende forløsninger af traumer, helbredelser, lindring af smerter, af manglende selvværd, depressive tanker osv. Det er vigtigt for forskere at have beviser for lydens effekt, før de undersøger sagen nærmere. Derfor vil det være guld værd, om I, der har oplevet positive ændringer ved mine elever, koncerter, uddannelse, kurser og eller behandlinger, vil nedskrive det og sende det til githabendavid@gmail.dk. Hvis I tillader det, vil nogle af skildringerne blive bragt her på siden.

De to kvinder på billedet deltog i regressiv cellesang. Deres seance husker jeg tydeligt, fordi den var enestående. Den ene kvinde åbnede sig for "Tonen fra himlen", og en historie om en dramatisk fødsel i middelalderens Italien åbenbarede sig. Pludselig begyndte den anden kvinde (der var fem kursister ialt) at græde og tage sig til hjertet, gispende, som var hun ved at kvæles. Jeg forbandt det ikke med kurset, men troede, at hun havde fået et hjerteanfald eller lignende. "Det er mig, mig, mig, der er barnet" fik hun fremstammet. De to sang traumer ud og fik forløst fødselen både fra mors og barns side. Vi andre blev vidner til en rørende genforening.

 

Udvalg af cases fra Regressiv cellesang
Lydhealing v. Githa Ben-David

(Flere cases kan ses i bøgerne "Syng Dig Fri" og "Lyd er Liv - Vokal Lydhealing")

Beskadiget Iskiasnerve

For 11 år siden fik jeg nye hofter med 2½ måneds mellemrum. Den 1. gik godt, men i den venstre kom kirurgen til at beskadige iskiasnerven, så jeg fik dropfod og mistede følelse og bevægelse i den halve side af hele benet, (foden var helt uden følelse og bevægelse). Jeg har lige siden trænet, og havde fået noget følelse og bevægelse i fod og ben. Efter at Githa lydhealede iskias nerven kunne jeg løfte benet højere, og blev helt forskrækket først. Derefter kom der mere følelse i foden med en del smerte, fordi de gamle nerver kom til live med en ny følelse. Jeg kan bevæge tæerne. Det går stadig fremad. Det er jo mange år, hvor jeg ikke har kunnet forskelligt, f.eks. ikke bevæge tæerne og gå normalt.

Det er intet mindre end et mirakel. Du kan nok forstå, at jeg tit tænker på dig, og fortæller om dig.
 
Tinnitusen er ikke væk, fordi at, som du også mente, jeg har en kunstig stigbøjle. Men den er mildere, efter du lydhealede mig.

Linda LIndberg Januar 017

Tinnitus
Iben fik for 25 år siden en basketball på højre side af hovedet. Hun fik hjernerystelse mistede to tænder og fik beskadiget sin korttidshukommelse samt voldsom tinnitus og balance forrstyrrelser. Iben blev førtidspensioneret grundet ulykken. Da hun får første lydscanning, forsvinder tinnitus i løbet af ti minutter. Efter ca. otte timer kommer den tilbage, men svagere end før og kun på højre øre. Iben bliver angst for, at tinnitus nu kommer tilbage. To dage efter får hun endnu en lydscanning samt synger sig fri af sin angst og giver mig denne tilbagemelding godt et døgn efter behandlingen.

"Af hjertet tusinde tak for i går. Det var en healende, en meget forløsende oplevelse for mig. Jeg har stadig meget fred i mit hoved. Hyletonen kan komme lidt, men går så igen. Jeg er så glad og dybt taknemmelig. Indimellem tør jeg dårligt trække vejret eller anstrenge mig for meget - og så tager jeg mig selv i det. 'Jeg har intet at frygte, det kan jo lade sig gøre at flytte larmen, jaaaaaa - nu ved jeg, hvad der kan hjælpe mig' 😊

At synge lydene med dig var så forløsende, jeg føler mig mere lettet. Jeg har sådan en dejlig følelse indeni - og har nu virkelig en tro på, at jeg kommer tilbage til livet.
Jeg er dybt taknemmelig, du er en gave, søde Ghita. Tak fordi du er her 🌿"

Iben Bruun Svendsen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ADHD

Jytte Johansen, sanger, socialpædagog specialuddannet i ADHD og autisme, kontaktede mig for at lave forsøg med ADHD. To piger med slem ADHD - den ene på 15 år - smidt ud af flere skoler grundet vold, været anbragt i støttefamilie, havde været indlagt for at skære i sig selv... Den anden pige på 30 år har været indlagt grundet anorexi, angst og er blevet fejlemedicineret som personlighedsforstyrret. Hun har nu diagnosen ADHD. Hun har aldrig kunnet have et arbejde... Vi behandler pigerne to gange om ugen i en måned. Herefter 1 gang ugentligt i en måned. Begge kommer sig bemærkelsesværdigt. Den 15-årige kommer i skole igen, slipper sin medicin og er velfungerende. I dag har hun ved siden af et job i Stark. Den 30-årige får menstruation under forløbet (den har været borte i 12 år), hvor hun begynder at mærke sine følelser igen og med vores støtte tør se sin angst i øjnene (selvom det er meget hårdt for hende). Hun får en kæreste og begynder at arbejde. Begge piger vil gerne fortsætte i behandlingen - men kommuner vil ikke samarbejde (vi har hidtil arbejdet gratis).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tinnitus

På Youtube ligger der to film, hvor henholdsvis en mand og en kvinde bliver "helbredt" for tinnitus - dvs. en mangeårig lyd forsvinder ved henholdsvis 2 minutter og 15 minutters lydscanning.

Begge optagelserne foregik live - Den ene var i Park Bio, Kbh. ved et show med Anders og Peter Lund Madsen. Her meldte Peter Dons sig som frivillig demonstrationsperson: 
https://www.youtube.com/watch?v=AzDYQbyOSeM

Samtidig med at Henning Dons' (tidl. brandmand) tinnitus forsvandt, interviewede TV 2 også Søren, ejeren af Park Bio, fordi hans tinnitus forsvandt samtidigt med Peter Dons på scenen, trods det, at Søren stod nede ved indgangen. Dette filmklip blev aldrig brugt, og det blev ikke nævnt i TV 2.

Den anden film, som ligger på Youtube, blev optaget af TV2 Øst Nyheder. De skulle have lavet et indslag om mit arbejde, men krævede i sidste øjeblik, at jeg havde en klient.
Jeg efterlyste én på Facebook, og inden for en time lå Jette Byrdal på briksen - se indslaget her:
https://www.youtube.com/watch?v=_wz4uZBdSXY

Hendes tinnitus forsvandt fuldkommen på begge ører. Efter en uge kom den tilbage, men svagere. Efter yderligere to lydhealinger v. Jytte Johansen og undertegnede, har tinnitus været helt væk.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Rygsmerter

Tilbagemelding fra Lene Finn Lauritzen, Odense:
"Efter lydhealing i går: Mine rygsmerter i 18 mdr. efter et fald med sammentrykket ryghvirvel er VÆK. Samt blokering ved haleben er væk.
Mine nakkesmerter efter i 3 mdr. at have været ufunktionsdygtig pga binyretræthed er VÆK.
Resten af kroppen er, som om jeg er blevet banket igennem af en rullemaskine, og jeg ligger derfor helt stille i min seng i dag.
Mit hoved noget rundtosset.
Jeg sang hele aftenen i går alt det jeg elsker, det har ligget i fryseren i flere år!
Jeg er meget følelsesladet i dag.
Det var stort, og jeg er meget berørt af det og taknemlig.

Smerterne vendte tilbage efter 7-10 dage (dette er den tid, lydhealingen virker i kroppen efter behandling).
I forbindelse med koncert gav jeg Lene yderligere en kort lydhealing.

Lenes respons:

"Jeg faldt udmattet i søvn i toget hjem efter lydhealingen, jeg modtog fra dig, og var fuldkommen smertefri i aftes.
Efter 6 timers søvn vågnede jeg op frisk for første gang i meget meget meget lang tid. Fuldstændig smertefri over det hele. Selv mit øje er holdt op med at gøre ondt, og mit lakrøde øje er halvvejs helet igen og halvvejs hvidt, hvor det var rødt.

Jeg har følelse af himmelskhed. Jeg sad, da jeg vågnede og så meditativt ud i træerne med en følelse af at være nulstillet på en måde, som jeg kun har oplevet kortvarigt tidligere. De kaotiske tanker (stress) er væk. Og en kraftig følelse af taknemlighed over at være taknemlig, mens tårerne bare trillede ned af min kind af at have denne følelse, der var/er så smuk.

Lene har siden 5.02.2011været symptom og smertefri.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Syn

Praktiserende læge, Jan Helge Larsen deltog i et dagkursus og tog mine instrukser alvorligt: Han sang sig fri af ødemer på nethinden og testede efterfølgende sig selv: Synet var næsten normalt og blev yderligere forbedret i den følgende uge. Han udtalte sig senere i Aftenshowet DR 1 Marts 2011.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Betændelse

En kvinde med betændelse ind i hjernebarken og ind bag det højre øre forårsaget af en hudlap, som voksede indad, stod for at skulle opereres i hjernen. Den forestående operation fyldte hende med angst sammenholdt med en kritisk situation i privatlivet. Under første frisyngning begyndte betændelsen at dryppe ud af højre øre på kvinden. Denne sang selv videre hjemme og formåede snart at synge nogle helt utrolige undertoner. Hun fik tre behandlinger hos Githa og gik siden til klangmassage med skåle, (tættere på hendes bopæl), visualiserede og sang dagligt. Ved tjek på hospitalet inden operationen, anså lægen betændelsen som forsvundet, hvorfor operation blev opgivet.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Allergi
Da jeg sang undertoner ved en kvindes ben, forsvandt hun langt væk. Det vil sige, hun holdt op med at svare på mine spørgsmål. Et kvarter efter "vågnede hun" og sagde som det første: "Jeg har været i fuld narkose, jeg ville skrige, men blev revet væk ind i mørket." Da jeg senere kontaktede hende og bad hende nedskrive, hvad der var hændt, huskede hun intet. Men jo, hun var kommet af med fire af fem allergier, og når hun tænkte tilbage, var allergierne startet kort efter, at hun som tolvårig havde været i en meget angstpræget fuld narkose. Hun er den eneste, som jeg har oplevet reagere ved at gå i fuld narkose, selvom jeg må vedgå at mange falder i dyb søvn under vokal lydhealing.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Døvhed (udvalg af cases)

En Kvinde blev lydhealet for migræne. Næste dag fortalte hun, at hun havde været søvnløs grundet naboens festivitas. Hun havde forsøgt at vende det døve øre til og havde opdaget at hørelsen var vendt tilbage. Jeg anede ikke at hun var døv på det ene øre.

En totalt døv 89 årig mand fik hørelsen tilbage i en sådan grad at han nu atter kan kommunikere med sine omgivelser. Tidligere kommunikerede han skriftligt. Han havde været døv siden han var 75 år. Ialt fik han tre behandlinger. Den sidste og gennembrydende behandling skete i kombination med en alexanderterapibehandling.

En elleveårig skolepige, som havde brugt høreapparater siden fem årsalderen, fik konstateret normal hørelse ved offentlig høreprøve efter tre lydbehandlinger. Den sidste behandling var muligvis unødvendig. Lægerne stod uden forklaring på helbredelsen. De havde tidligere opgivet at operere. I dag 9 år efter har Sofie stadig normal hørelse.

En 55 årig kvinde med nedsat hørelse/ sus i øret er nu sluppet for sine gener (1 behandling)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tinnitus

Tinnitus gik op i styrke, to dage efter gik den ned og var væk. Dette hænder langt fra for alle. Sussi Bodin fra Norge har erfaring med at have lydhealet en slem tinnitus hver anden dag i 24 dage. Den tolvte behandling var den væk på begge ører. Dette taler igen for at et intenst behandlingsprogram kan være vejen frem.

Kombination af regressiv cellesang og efterfølgende lydhealing (ca. 2 timers forløb): To cases har muligvis skabt et gennembrud i min lydbehandlingsform af tinnitus. I begge tilfælde var det kvinder, som inden en afsluttende lydscanning/ healing af undertegnede, havde sunget sig fri af et eller flere traumer. Umiddelbart efter lydhealingen var der fred i ørerne/ meget svag lyd tilbage. Spørgsmålet er om tinnitussen forbliver væk. Et faktum er dog, at den kan bevæges. Her er hvad den ene af kvinderne skrev dagen efter behandlingen (begge fik en behandling):

 

Tinnitus og Angst v. klient Malyta:

Min tinnitus er stadig bemærkelsesværdig stille - selv efter at have tørret lidt støv af, hvilket plejer at aktivere den yderligere. Nu håber jeg det holder.

Jeg har jo gennem lang tid været frygtelig urolig og angst - selv for at gå en lille tur uden for vores hus. Jeg har været bange for at falde - besvime - falde død om - ja, alverdens ting.

Nu har jeg lige gået lidt - alene - og jeg har lavet lyde samtidig - helt nede fra maven. Godt vi bor på landet . MEN - angsten kunne ikke nå mig - jeg kunne trække vejret - og følte en dejlig lettelse indeni.

Noget er sket - og jeg er taknemmelig ...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Spændinger:

Kroniske spændinger i hofte/ lår forsvandt efter to lydhealinger på to efterfølgende dage. Det foregik på en ferie, og taler for, at intense behandlingsforløb, f.eks. under en ferieform vil være effektfuldt. En kvinde som i flere år ikke kunne bøje sit venstre knæ, kunne pludselig bøje det igen efter at have sunget sine celler fri i området.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stress:

En kvindelig chef, halvt år sygemeldt grundet alvorlig stress, sang sig fri da hun med klokkeklare toner (hun troede sig tonedøv) dybt bevæget fik en fornemmelse af at få kontakt med sit afdøde barn (traume for 10 år tilbage). Siden har hun selv kunnet finde tonerne når hun har brug for det, og hun arbejder igen normalt, har genvundet glæden ved livet.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Depression

En deprimeret mistede sin depression efter en gang regressiv cellesang fulgt op af daglig sang med Rising CD'en. Sangen gav hende tilsyneladende det sidste gennembrud ud til lyset. Hun havde i årevis arbejdet med en god psykolog forinden.

En ung pige har sluppet antidepressiv medicin efter indlæggelse .... Det er aldrig den regressive cellesang/ lydhealingens honorering men altid klientens evne til at åbne sig for lyset, tage imod transformationerne med fleksibelt ego…. Det er min opfattelse at sangen opbløder panseret. Pigen synger selv videre med cd'en Rising.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kræft

En kvinde med kræftsvulst blandt andet i halsen og med delvist lammede stemmelæber, fik forbedret sin taleevne, samt halveret svulsten i halsen, som blev målt på hospitalet to dage efter hendes hjemkomst fra kurset, der varede en uge. Kvinden var ved at blive opgivet.

En kvinde med kræft i skellet, lever, lymfer, bryst, lunger... opgivet af hospitalssystemet, kombinerede her hjemme,( efter månedlange behandlinger i Kina med bla. cementering af skellet og urtekure), Lydhealing/ daglig frisyngning med C-vitamin insprøjtninger, massage, motion og sund sukkerfri kost. Når hun undlod at synge, blev hun kraftesløs, således blev sangen et dagligt must for hende.Kvinden, som var og er usædvanlig sej, har overlevet stik imod alle odds og lever og arbejder i dag i bedste velgående.
 

Annies historie l
Annie er godt halvandet år efter at være opgivet af det etablerede system, blevet røntgenfotograferet. Summasummarum er lungehindekræften mindsket i det hårdest ramte område i højre lunge. I midten er den tilsyneladende i bero, men i venstre side er den forværret. Da Annie generelt har fået det bedre og har halveret sit medicinindtag af prednosolon, blev både hun og jeg skuffet.

Dog blev vi en værdifuld erfaring rigere: I venstre side har A. aldrig kunnet mærke vibrationerne fra musikken (CD'en Rising som hun har taget lydbad i dagligt). Det har generelt været højre side der har reageret. Således har A. nu eksperimenteret med højtalernes positioner samtidigt med at hun mentalt har indstillet sig på også at lytte til venstre side. Det er lykkedes hende at få gang i cellerne der også nu. Så tak til røntgenapparatet og det etablerede behandlingssystem. Tænk om vi ikke havde fået den erfaring med før det var for sent! De fine mærkbare vibrationer har altså noget at sige.

Kræfttumor (lyskelymfe) formindskedes fra et æg til et lille bolche i størrelse på få minutter under lydhealing med undertoner. Lymfen blev tydeligvis tømt for vædske. Læge, forsker og lydhealer Audun Myskja har udtalt at lyden tilsyneladende har aktiveret immunforsvarets vigtigste organ, lymfesystemet (ikke direkte citat, men essensen af hans forklaring).

 

Udvalg af cases fra lydterapeuter
uddannet hos Githa Ben-David

 

Jytte Johansen, Århus

DEPRESSION
Klienten fik konstateret depression i svær grad. Forløb, en enkelt time - sang sig fri. Har ikke været deprimeret siden. I skrivende stund nu ca et halv år siden.
 

TRAUMATISK BARNDOMSHÆNDELSE, VAR VED AT DØ 2 GANGE
klienten havde trykken for hovedet og spændinger i halsen - havde lidt af det i mange år.
Forløb: 4 gange
Sang sig fri af flere omgange og fik bagefter lydhealing.
klienten fik forløst hals spændingerne, trykken i hovedet og og fik sunget sig fri, så hun ikke var bange for at leve mere. Opdagede at det hun havde slåset med i sit liv IKKE var at være bange for at dø, men bange for at leve.
 

NEDSUNKET FORFOD og TINITUS
Klienten gik hos mig 5 gange. efter de 5 behandlings gange lavede klienten vejrtrækningsøvelser (instrueret af mig) hele sommeren. Kontaktede mig 4 mnd efter og fortalte mig at hun ikke døjede med nedsunket forfod længere og at hendes tinitus var væk.

TINITUS
En klient fik behandling for 1 ½ år siden for hans tinitus. Den er stadig væk efter 1 ½ år.
 

STRESS OG SMERTER
Jytte har haft gode resultater med hovedpine, ondt i ryggen, stress og uro i kroppen (sidstnævnte på Skype). Smerter og stress er forsvundet efter behandlingen.

 

Jette Stockholm, CF Lydterapeut, Svendborg
Tinnitus: nedbragt til næsten ingenting efter 4 behandlinger med lydscanning.

 

Lene Finn, CF Lydterapeut, Odense 
2-årig grunduddannelse i gestaltterapi, EVTS organisk sang, Odense, Helbredelse/bedring af:
Tinnitus, Højdeskræk, Panikangst, Depression, Tungsind, Modløshed, stress, Kronisk Hoste, Kraftig Trykken i Mellemgulvet, Overgreb, Knoglebrud, Forstuvning, Skæren Tænder, Kæbeproblemer, Overbelastning af Muskler, Rygsmerter/Dårlig Ryg, Smerter efter gamle skader ( Lændehold, Bækkenløsning, Piskesmæld, Bækkenbrud, Iskias, sammentrykket lændehvirvel) Søvnproblemer, Nattevandladning, Knæsmerter pga ødelagt tidl. sprunget Korsbånd, Ødemer ved kræftsygdom,Manglende Energi i forbindelse med Kronisk Kræftsygdom, Tilbagevendende Bihuleproblemer, Traumer, CSCR, Fastlåsthed (følelsesmæssigt), Slidgigt.

 

Lene Grønbech CF Lydterapeut, Ålborg 
Anbefaling ved psykolog, Peter Søndergård:
"Jeg har gået hos Lene i et intensivt forløb gennem en svær proces i mit eget liv. Jeg er selv terapeut og søgte lydterapi som et forsøg, og det har været en meget positiv og berigende oplevelse. Både at udtrykke sig med lyd og at modtage lydhealing har virket meget stærkt på mig, og Lene har været rigtig god til at opfange hvor jeg var og at lave en intervention som havde samklang med mig.
Det har været en fantastisk oplevelse at modtage lydhealing, og mærke hvordan Lenes tone vibrerede inde i kroppen på mig og frigjorde energi i stort mål. Det er en meget særlig oplevelse, også fordi den er uforklarlig ud fra det vi normalt tror om virkeligheden, men jeg kan love for det virker!"
Der er flere anbefalinger på www.lydterapi.dkLykke Emilie Postborg, CF Lydterapeut, Hvidovre

LAMMELSE i ben forsvandt. Klient fik lammelsen tilbage efter et døgns tid. 
UFORKLARLIGE SMERTER i arm forsvandt. Klient fik lidt af smerterne igen efter et 2-3 døgn.
SMERTER fra diskopolaps. Klienternes smerter mindskes efter hver behandling - effekten varer op til en uge.
Tinnitus mindskes.

 

Jeanette Clemmesen, CF Lydterapeut, Ålborg
Lydhealingsstuderende: Hofter
Healing af smerter og kraftige spændinger i begge hofter hos kvinde som har levet med smerter i mange år.
Efter en frisygning og lydhealing med spontane høje toner på vokalerne I og O forsvandt smerterne og er efter 3 uger stadig helt væk.

 

Mette Kragelund, Kbh. Ø

Søvnløshed og stor besvær med fordøjelsen
Effekt: Bedre søvn, mere overskud, bedre selvværd, langt mere kontakt med andre mennesker og glæde derved, samt bedring af fordøjelsen.

Tinnitus gennem 3 år.
Effekt: Tinnitussen var væk ved behandlingsforløbets afslutning, jeg har ikke senere kunnet følge op på resultatet.

Kronisk forstoppelse gennem to år, social fobi siden 5 års alderen.
Effekt: Forstoppelsen forsvandt helt efter to behandlinger, den sociale fobi blev mindsket.

Manglende følelseskontakt
Effekt: Kom til bunds i egen afstumpethed gennem gedigen kontakt med stort ubevidst barndomstraume. Traumet er bevidstgjort og kan rummes. Det har dybe effekter. En af dem spejles i at klienten oplever at have fået et helt ny dyb og omsorgsfuld kontakt med hendes datter.

Stress og sorgfuldhed
Effekt: Mere meningsoplevelse, større kærlighed til sig selv, lindring af stressen og oplevelse af langt mere flow i livet.

 

Shela Fozzi, Ribe
Arbejder med kvinde med Alzheimer og denne gør store fremskridt. Vi ser frem til udviklingen og beskriver den endelige case, når en evt. helbredelse har indfundet sig.

 

Susan Andersen, CF Lydterapeut, Brønshøj

Kronisk betændelse Vedvarende symptomer med hosten hver morgen og ømhed i tandkødet forsvandt fuldstændig efter bare 1 behandling. Symptomerne kom ikke igen. Louis
Knæsmerter Efter en måneds pinefulde smerte i venstre knæ, forsvandt symptomerne helt efter 2 behandlinger. Komplet smertefri derefter. Helle

 

Phillip Adam Dalsgaard, Silkeborg  
ANGST: En kvinde på 40 år har megen angst, at hun har svært ved at forlade sit hus. Hun tør ikke køre bil.

I dag var 3. gang med Lydterapi og klienten blev guidet tilbage i tiden med sin Engel, hvor hun står alene i en skov med sne. Det er vældig ubehageligt at være alene. Denne følelse giver hun lyd på, og det snørrer meget sammen i brystkasse, svælg og øregange. Hun får det bedre. Pludselig ser hun sig selv komme gående i denne skov. Jeg beder hende gå efter sig selv, men den anden del forsvinder.

Klienten kommer nu tilbage til nutid og blir´ lydhealet af mig. Jeg får den indskydelse at hun skal tilbage til skoven med hendes Engel ved hendes side og lede efter den anden del af sig selv. Den finder hun, og jeg beder hende om at trække den anden del af sig selv ind i sit hjerte og give lyd på denne begivenhed. Det var meget healende for klienten og rørende at iagttage, at hun nu ikke længere var "gået ud af sit go´e skind", men fik integreret den glemte teenage-del. Tre gange Lydterapien har givet hende ro, mindre angst, og hun  står mere ved sig selv.

 

Birgitte Warberg, CF Lydterapeut, Vordingborg

Respons fra "Kanin" med langvarige rygsmerter:
"Mine smerter i ryggen var væk da jeg kørte hjem. I dag er der kun en anelse træthed over lænden. Jeg har også følt en lethed fylde både krop og sind og så har min sjæl fået plads til at kunne stråle og favne mennesker på min vej. Stor tak for din støtte".
Bendt Nøgaard, 60 år.

 

Rune Elkjær, CF Lydterapeut, Langeskov, Fyn
www.livetslyd.dk

ADHD 
Ida 8 år. 6 behandlinger.
Meget urolig i skolen, går dagligt i flint med andre elever på skolen, skolen har næsten opgivet Ida. Går dagligt i flint med sine støre brødre. Efter første behandling, skolens lærer spørger hvad der er sket med Ida, hun er helt rolig. Efter 6 behandlinger er der ro på i skolen og hjemmet, er blevet meget kærlig og kommer tit ind i sofaen og sider tæt med mor og far, det skete ikke så  ofte før.

Søvnbesvær.
Hanne
01-08-2015 13:20
Jeg har siden 2012 lidt af svære søvnproblemer pga stress. Stressen har jeg fået så nogenlunde styr på, men søvnproblemerne blev ved med at være der. Så en dag så jeg på Facebook, at Ghita Ben David efterlyste "kaniner" med søvnproblemer til en af hendes studerende. Jeg fik kontakt med Rune og vi aftalte en tid. Allerede efter den første lydhealing behandling hos Rune, faldt jeg hurtigt i søvn. Virkningen varede i ca 10 dage, hvorefter jeg fik en ny behandling. Jeg har for en sikkerheds skyld fået ialt 4 behandlinger, og jeg er meget taknemmelig for at det har virket så godt .

Søvnbesvær/Stress 
Mik
Har ikke sovet ordenligt i ca 2år, efter en behandling har Mik ikke haft søvn problemer siden.

 

Hanna Sofia Larsen, Ålborg 
Tlf. 20 89 16 53

Tilbagemelding fra klient:
"Lydterapi var helt nyt for mig.Det var en spændende og god oplevelse, og jeg mærkede tydeligt, hvordan lyden arbejdede i min krop og opløste blokeringer, så der kom flow i kroppen.
Jeg havde et forløb, hvor der blev forløst gamle traumer. Lyden har en stærk kraft som forløser. Især var det spændende og dybdegående med regression og lyde sammen. Hanna Sofia har en smuk energi, og er en indfølende , lyttende, fastholdende og kompetent terapeut."

 

 

Udvalg af cases
v. Lydhealing og eller Regressiv Cellesang v. Helle Hewau
 

En 9 årig dreng er faldet og har slået hovedet. Han har siden haft en høj tinnitus. Ved første lydbehandling på 20 minutter falder han i dyb søvn. Da han vågner er lyden væk. Den kommer svagt tilbage efter en uges tid. Efter anden behandling bliver den væk. Drengen har siden ringet dagligt til Helle for at fortælle, at den stadig er væk - og at det er han rigtig glad for.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En mand i halvtresserne lider b.la. af afsi efter en blodprop 7 år tidliger, hvor han var lam i højre side. Han modtager lydhealing to, på hinanden efterfølgende, dage i 6 uger. Herefter modtager han healing to dage hver 14 dag. Han bliver i alt healet 18 gange fordelt over 3 mrd.

De første uger stiger humøret og livskvaliteten markant. Manden får mere overskud, og lyst til flere ting. Efterhånden begynder han også at tale mere og tage flere initiativer. Hans ordforråd bliver lidt bedre, og han bliver generelt bedre til at kommunikere. Hans hukommelse og koncentration bliver også markant bedre og han bliver i stand til at planlægge over længer tid. Han kan f.eks hente en postanvisning i postkassen den ene dag og huske at hente pakke på posthuset dagen efter på vej hjem fra træning. Det har ikke været muligt før uden støtte/ påmindelser fra hans kæreste. Inden healingsforløbet kunne han kun koncentrere sig om en ting af gangen og han blev let afledt og glemte hvad han var i gang med, hvis det f.eks. ringede på døren. Nu multitasker han og kan være i gang med flere ting på en gang uden problemer.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Manden, der går i en klub for senhjerneskadede, spurgte personalet, som ikke kendte til lydhealingsforløbet, om de havde bemærket nogen forandring, da det var slut. Det havde de. De havde bemærket, at han er blevet gladere, mere deltagende, initiativrig og udadvendt. I snakke /diskussioner blander han sig også mere og siger mere uopfordret.

Manden er tillige sluppet af med den højdeskræk, som han altid har lidt af.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En kvinde har haft en kraftig hovedpine over venstre øje i et stykke tid. Efter første behandling forsvinder hovedpinen, men vender tilbage i mild form efter et par dage. Efter anden behandling en uge senere er den helt væk. Lydhealingen løsner også op for spændinger i nakke og lænd.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En yngre kvinde har lidt af uforklarelig svimmelhed i flere år. Hun kan være lidt eller meget svimmel, men hun er aldrig helt fri for den. Efter første behandling forsvinder svimmelhede fuldstændig. Hun ringer derfor ikke og bestiller en ny tid. Hun har det godt i ca. 3 uger, så vender svimmelheden tilbage. Hun får yderligere 3 behandlinger,hvor den langsomt aftager. Dvs. at der er perioder hver dag, hvor hun ikke er svimmel.

Ved 4 konsultation beder jeg hende sige ”rallelyde” og det viser sig, at det virker positivt på svimmelheden. Så hun begynder, at sige dem når hun bliver svimmel. Hun modtager samtidig lydhealing.
Efter ca. 3 behandlinger er svimmelheden forsvundet. Når der en sjælden gang er optræk til den, sætter eller stiller hun sig for sig selv og siger ”rallelyde” et par min. til det holder op. Kvindens eksem forsvandt også under forløbet.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En kvinde lider af kraftig hørenedsættelse og tinitus. Hun føler sig isoleret på sin arbejdsplads, fordi det er svært for hende at deltage i samtalerne i pauserne, hvor alle sidder omkring et stor bord. Tit føler hun sig også misforstået og hun oplever ikke at venner, kollegaer og familie generelt vil høre, hvad hun har at sige. Kvinden har stort behov for at tale. De første uger hvor hun modtager lydhealing en gang om ugen ændre tinitussen sig. Under healingen forsvinder den helt. Det varer et par timer, så kommer den tilbage igen. Men lydene bliver dybere og ikke så høje. Hun plejer også at vågne om natten pga. høje, meget skingre pipelyde. Det stopper helt efter første gang.

Efter et par uger får kvinden til opgave at synge aahh, imens hun lytter til en stemmegaffel ( A) hver dag i 10 min. Hun skal udelukkende fokusere på at lytte til stemmegaflen og ikke til det hun synger. Tanker, følelser osv. der dukker op, skal hun lade være. Først er hun meget irriteret over øvelsen, men efter et par uger ændre det sig. Hun bliver nu meget motiveret for den, da sangen får hende til at falde til ro. Så tiden sættes op til 2 x 10-15 min. pr. dag. ( morgen og aften). Kvinden modtager forsat lydhealing ca. en gang om ugen. Hendes behov for at tale bliver mindre og hørelsen bliver gradvist bedre.Da behandlingen stopper efter et par måneder, har hun en svag hørenedsættelse på det ene øre, og tinitussen er kraftigt reduceret. Den er der ikke hver dag og når den er der, er der mere tale om en slags susen end egentlige lyde. Kvinden, der tidliger sang falsk, synger nu også rent.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ældre mand med aldersbetinget hørenedsættelse er meget generet af sine høreapperater. Det er et problem, da han er næsten døv uden. Han får lydhealing ca. en gang om ugen. Efter 6 uger er hørelsen forbedret så meget, at han kan funger uden høreapperaterne, selvom hørelsen stadig er nedsat.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En kvinde er meget stresset og opgivende pga. en konfliktfyldt skilsmisse. Kvinden er meget vred og ked af det og ønsker ikke at se eller tale med eks.manden, der har fundet en ny partner. Så al kommunikation går gennem børnene. Efter den første healing falder kvinden for første gang i flere måneder i søvn med det samme og vågner udhvilet næste morgen.. Hun plejer ellers at ligge flere timer og spekulere inden hun falder i søvn ved 2- tiden om natten.

Kvinden modtager lydhealing en gang om ugen i 4 uger. Søvnproblemerne forsvinder helt, hun bliver mere rolig og får tilstrækkeligt overskud til at kunne se skilsmissen fra nye vinkler og indgå i et forløb med eks.manden hos en konfliktmægler.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kvinde med generende propper i ørene efter forkøelse / influenza overværer sin mands lydhealing for hørenedsættelse. Det har hun gjort før, hvor hun oplever at lydhealingen ”løfter” hende. Men nu gør det ondt i ørene, så hun sætter fingrene i dem. Efter ca. 10 min forsvinder propperne og det samme gør smerterne.

 

 

 

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig