Forudsætningen for at udtrykke
”Tonen fra himlen” er jordforbindelse


 
Jordforbindelse skabes ved, at man trækker vejret ned i maven og synger på en aktiv udånding, hvor maven skubbes indad

Maven og tarmsystemet er forbundet med underbevidstheden og dermed det autonome nervesystem. Når du synger fra bunden af dig selv, fungerer ”Tonen fra himlen” som en kultivator, der blidt løsner jorden omkring begravede traumer. 
Derfor kan man blive følelsesmæssigt berørt af sang på "Tonen fra himlen", og der kan opstå drømmelignende billeder, arketypiske symboler og farver for det indre blik.  Det er normalt, at kropstemperaturen stiger, og at energien begynder at summe i kroppen. Man kan man bevidst føre energien hen til det sted, man ønsker, ved at fokusere på for eksempel skulderen, hvis det er her, der er problemer.

Din stemme udtrykker åndedrættet, som afspejler kroppens fysiske spændinger, som afspejler kroppens følelsesmæssige tilstand …

Ved at synge hengivet på en dyb, afspændt tone på vokalen ”Aaar”,  kan du åbne din stemme og lytte dig frem til den klang, der i sandhed udtrykker, den du er. Kunsten er at føle sig god nok til at være ingenting, for dit ego skal turde give helt slip på forestillingen om, hvem det tror, du er, eller hvad du skal præstere. Først når egoet slipper kontrollen, kan en fuldkommen hengivelse til nærvær i øjeblikket opstå. Når du synger "Tonen fra himlen" og giver helt slip, er det urlyden i dig som får luft. Det kan føles, som om du råber, men det gør du ikke: Du synger fra bunden af dig selv og lader din stemme lufte sig fri som rytteren på en hest, der galopperer ud over de vilde stepper.


Foto: Idet en kursist sang sig fri og hengav sig til "Tonen fra himlen", brød en heftig regn igennem. Da vi kun var kvinder, smed hun tøjet og løb syngende ud i vores baghave

 

 

 

 

 

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig