Lydscanning af klient (modelbillede)

Denne søger stigende efter resonans i modtagerens krop. Dybe toner/undertoner ved fødderne og opefter. Fra mave og opefter opstår der som oftest klare og gradvist højere toner.

Lydscanningen foregår ved, at lydterapeuten lytter efter at "Tonen fra himlen" opstår i det kropsfelt han/hun afsøger. Når det sker, åbner lyden sig og bliver overtonerig. Modtageren vil da i 80 procent af tilfældene (hvis denne har god kontakt til sin krop) kunne mærke lydscanningen som en fin boblen i kroppen.

Metoden tilfører kroppen og immunforsvaret energi og har stor effekt på stort set alle sygdomsområder.

Lydterapeuters stemmer har forskellige helbredende egenskaber. For eksempel har min stemme gode resultater med tinnitus og høreproblemer. Det er der også en håndfuld af mine studerende, der har. Vi ved, at forskning i lydscanning af tinnitus har fundet frem til, at tinnitus er forbundet med Nervus Vagus, som bl.a. forbinder de indre organer og krybdyrshjernen med øret.

 

 Fabien Maman, fransk musiker og lydhealer, udførte i 1987 forsøg som viste, at stemmen af alle akustiske instrumenter havde størst effekt, når det gjaldt bekæmpelsen af kræftceller.

Fotoet her illustrerer, hvordan kræftcellerne eksploderer i løbet af 9 minutter. Han synger på dyrkede Hella-kræftceller i en skål under et mikroskop.

Jeg har oplevet, at kræftsvulster er svundet markant under intensiv lydbehandling på uge-kurser, ligesom en lymfeknude på størrelse med et æg forsvandt på 2-3 minutter ved undertonesang. Men kræft er en kompleks sygdom, fordi den er ofte forbundet med traumer og/eller livsforhold, som kræftramte har "lært at leve med". Desuden er ophobningen af miljøgifte blevet intensiveret - tungmetalforgiftning tynger immunforsvaret. Ved et forsøg, sang en af mine klienter, som havde kræft i hele kroppen og havde fået to måneder at leve i, dagligt i tre år med min cd "Rising". Kræften holdt her ved op med at udvikle sig, men den forsvandt ikke. Da klienten holdt op med at synge dagligt og erkendte, at hun ikke ville ændre på de livsvilkår, som kunne være kræftens hovedårsag, døde hun af en tilstødt blodsygdom.

Daglig sang eller lydbad v. "Rising" holdt højst sandsynligt kvinden i live. Min konklusion er, at sang styrker immunforsvaret.
 

 

En pige på 11 år med hørenedsættelse havde haft høreapparater siden 5-års alderen og kunne ikke følge med i skolen grundet sine høreproblemer. Moderen bragte hende til lydscanning hos mig. Jeg lydscannede hende uden høreapparater, og da pigens hørelse blev bedret, besluttede vi os for, at hun skulle prøve at gå et par timer dagligt uden høreapparater derhjemme, for at mærke efter, om hørelsen stadig var forbedret. Efter endnu en lydscanning på en halv time, kunne pigen høre normalt. Vi gav hende en tredje behandling lige før den årlige høretest.
Høretesten (se d. fjerde i hjørnet) var normal. Lægerne forstod ingenting. I dag, hvor pigen er voksen og færdig med en universitetsuddannelse, har hun stadig normal hørelse. Se yderligere oplysninger under artikler.

 

 

 

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig