Den eller de metoder, jeg, Githa Ben-David, gør brug af, er selvudviklede.

Jeg er oprindeligt konservatorieuddannet musiker og er blevet lydterapeut, fordi min stemmeklang, efter indisk sangtræning, overaskende havde helbredende effekt på nogle sangelever.

Det var vanskeligt for mig at påtage mig rollen som healer, da jeg følte mig som musiker. Derfor tog det år, før jeg turde stå helt ved professionen som Vokal lydhealer.

Sådan er det for de fleste. Angsten for at blive dømt udenfor, fordi man bevæger sig ind i et af videnskaben uudforsket område, er en del af den proces, man må stå igennem, som Vokal lydterapeut.

En anden udfordring er spørgsmålet: Er jeg god nok? Kan "Tonen fra himlen" virke igennem mig? Svaret er JA. Tonen fra himlen kan virke gennem alle mennesker, når de åbner sig for troen på det højere i dem selv. Jesus sagde: "I kan gøre som jeg". Det Jesus repræsenterer er det sublime i os. Vi kan meget mere, end vi tror.



Det svarer til at have internet og så koble sig til. Hvis du er frakoblet, virker det ikke. Tilkoblingen foregår ved at opbygge tillid til din egen stemme og det energiflow, den åbner for. Når tilliden er opbygget, har du kontakt til "Tonen fra himlen", og den forlader dig aldrig igen.

Vi har allle muligheden for at rense vores rør, så vinden kan blæse igennem os og udtrykke den, vi i sandhed er.

Skift sprog

Nyheder

Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Her kan du læse Githas seneste danske nyhedsbrev.

Læs mere


Læs mere

Følg mig