Skip to content Skip to footer

17. januar 2022

Januar bringer aner om det kommende forår, længere dage – og for mig, der lige nu fordyber mig i galdeblære-meridianen – en energi af at kunne rejse sig fra gamle traumer, godt hjulpet af en ungdommelig vind, der blæser frisk transformerende fremad, giver håb og positive tanker. Lysets intensitet tager til, og solens kræfter stryger allerede i denne tid en om kinden.

På min On-line Uddannelse i Lydhealing tager det én dag, så føles det normalt for deltagerne at give lydhealing fra den ene side af verden til den anden ved brug af stemme og intention.

Hvorfor accepterer vi, at det virker? Fordi vi mærker vibrationen fysisk, selv når vi lukker for mikrofonerne under lydhealingen. Fysiske og psykiske problemer opløses og helbredes. Man vænner sig til det – og når man har oplevet processen flere gange, så ved man – ja det er et faktum, at vores hensigt og lyden – energi-overførsel har effekt.

Vi kan sende energi fra Australien til Mexico til Polen til Danmark til England og så videre. I går oplevede jeg en kvinde fra Australien, der har lidt af tinnitus i 40 år. Den blev mindsket efter få minutters online lydhealing.
Måske holder virkningen ikke – hvis tinnitus skyldes elektromagnetisk stråling, men det, at lyden kan flytte en tinnitus, giver dog håb.

Et andet frisk eksempel er en kvinde som ringede, fordi hun for anden gang var blevet ramt af C-nitten og tidligere havde været indlagt med langvarige bivirkninger. Kvinden var forståeligt nok angst. Med resonansen af Hung undertoner vil en traume-lyd indikere, hvor der er ubalancer i kroppen. Kvindens lunger gav kun udslag i den øverste del. Der var intet i lungespidser, lever og nyrer. Det samme resultat holdt den følgende dag. Det viste sig at holde stik – og kvinden fik kun den lette variant denne gang.

Det er så praktisk at kunne scanne på den måde. Derfor lærer jeg det gerne fra mig til så mange som muligt.

I dag:
Mandag den 17 Januar: Nytårs Healing med lyd og stilhed II 
Pris: 100 DKK
20-21 dansk tid
Sprog: Engelsk
Lydhealing fulgt af korte meditationer i stilhed.

Nye on-line kurser: “ International Education in Vocal Sound Therapy”:
Siden den Internationale On-line Education fungerer rigtig fint, er der planlagt flere kurser altid fra søndag – søndag i 2022: Uge 13 (27 March -3 April); Uge 24 (12 -19 June); Uge 35 (28 Aug – 4.Sep); Uge 48 (27 Nov- 4. Dec).

Live Healings Koncert med Lars Muhl, Ghil & Githa Ben-David i København
Dato: Tirsdag (two´sday) den 2202 2022 vores første koncert i 2 år.
Kl: 19 -21
Sted: Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds allé 30, 2100 Kbh. Ø
Pris: 200 Dk www.gilalai.com

Efter to års pause kalder vi atter til samling. Koncerten indeholder: Tonen fra himlen, ceremonielle sange og udvalgte sange fra cd’erne ’To Heal The Space Between Us’ og ’Zeros’. Kom og syng med. ALLE er velkomne. Vi regner med at billetterne kan købes fra mandag d.17.1 om aftenen.

International Education in Vocal Sound Therapy (Det eneste ugekursus i Danmark i år)
Uge 9: 27 Februar – 6 Marts, Egmont Højskolens feriehytter, Villavej 25, Hou, 8300 Odder, Danmark

Ved havet i store hytter, daglig mulighed for vinterbadning og sauna inkluderet. Ligeså daglige doser (frivilligt) af Usnea Lichen og Chaga udtræk til beskyttelse imod infektioner.
Dobbelt værelse inklusiv fuld forplejning og 6 timers daglig undervisning 8000 kr
Eneværelse kan bestilles og koster 1000 kr oveni.

Der er flest danske deltagere ind til nu – men når restriktionerne letter, kan der komme flere udlændinge. Der er 5 pladser tilbage og sproget er engelsk. https://gilalai.com/shop/37-uddannelse/321-international-education-vocal-sound-therapy-ved-githa-ben-david-vinterkursus-depositum-2022/

Meridian Webinarer
Søndag den 6.Februar: Gratis Galdeblære Meridian Webinar https://vimeo.com/643139528
Man kan købe Lever -, Lunge, tyktarm, mave og milt meridian webinarerne i editeret form for 100 kr ind til d.1.februar. Hvert webinar er inddelt i 5-6 film. Fra februar vil prisen stige til 150 kr.
https://online.gilalai.com/vare/hung-song-meditation-on-the-liver-meridian/

De bedste ønsker for jer alle ud i det smukke solskins og fuldmåne vejr
med håbet om snart at se jer i virkeligheden
eller på nettet
Githa Ben-David

What's your reaction?
1Cool0Bad0Happy1Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN