Skip to content Skip to footer

19. december 2021

Kære Venner

Vintersolens stråler har kolde og lysende forbarmet sig over os i disse årets mørkeste dage efterfulgt af det smukkeste månelys. Lars (Muhl) begavede mig et fantastisk kamera til fødselsdag – Dette er et billede jeg tog i går aftes! Af hjertet tak Lars! Og tak søde måne for at titte frem på så magisk vis over vores klokke træ (Ginko Biloba).

Der er i den grad lys for enden af tunnelen. Nuet trænger sig på og man kan blive panisk angst eller helt rolig indeni, for vi rejser på den samme færge. Alle kan blive syge når som helst –vaccineret eller ej. Skellene udviskes gradvist. Min yngste søn har været isoleret i seks dage, fordi han arbejdede i samme køkken som en pige, der fik en positiv test. Han har dog ingen symptomer. Bliver vi syge op til jul? Vi ved det ikke… Men vi er sunde og styrker vores immunforsvar med D-vitamin, selen, C-vitamin. Vi opholder os udenfor, går barfodet- jeg gør det i havet – Det kolde vand afbalancerer nervesystemet og styrker blodomløbet. Udfordringen er at holde sig fleksibel og åben. Fuldmånen kan lig før den når sin kulmination lyse ind i sindet som en ske, der når bunden af en kop lyserød sorbet.  
Du er ikke alene, hvis du var følelsesladet i går. I vores indre kerne er vi ét, og vi kan nå hinanden når som helst, selvom vi lever mere eller mindre isoleret. Der er stor læring i dette. Livet er forfærdeligt, og det er vidunderligt. Vi kan falde så dybt – og flyve så højt.  Det handler om, hvordan vi holder balancen på den følelsesmæssige vippe. Om vi kan holde fokus og forblive i øjet af tornadoen. Lad os give hinanden en skulder, at støtte os til. Gør noget godt for en anden person eller et andet dyr – hver dag – Du er ikke alene.

Her er de kommende Gilalai aktiviteter i sidste del af December 2021 og Januar 2022

Den 21. december: “Embrace the Darkness, Welcome the Light – Ceremony” 16:30 -17:45 (Cet) med Githa BD og en gruppe dedikerede lydhealere. Vi vil synge Tonen fra himlen efterfulgt af meditation for at manifestere lys, helbredelse, kærlighed, medfølelse og glæde. Vi takker mørket for at give os denne mulighed og byder lyset velkommen. Ceremonien vil blive delt i et live webinar, hvor lydkvaliteten kan være svingende, da det er en ceremoni med en gruppe der hengiver sig og synger en masse overtoner. I tilfælde af at lyden skurrer, skru da ned for lyden og syng sammen med den gratis øve-cd Cd til Tonen fra himlen https://en.gilalai.com/free-downloads/ punkt 21 (tanpoura) eller punkt 2 (synge sammen med Githa). Sangen vil på webinaret blive efterfulgt af en guidet meditation i stilhed. Her vil lyden sandsynligvis være fin. Webinaret er gratis, ingen registrering er nødvendig tryk på dette linke og du er med. https://vimeo.com/657969517

Ny bog/oversættelse- trilogi: ”The Ultimate Book on Vocal Sound Healing, 552 sider .O-Books, London,
Denne bog indeholder en redigeret version af The Note from Heaven, Sing your Self Free & Vocal Sound Healing (herunder metoder, spørgsmål og svar om Sound Healing). Den udkommer den 25. november 2022, men Gilalai kan købe bogen fra slutningen af januar. Du vil høre nærmere, når den er tilgængelig (nok mest interessant for engelsk talende, da danskere kan købe Tonen fra himlen, Syng dig Fri og Lyd er Liv på original sproget).

Gratis webinar – Hung Song Meditation på Liver Meridianen. Den 3. januar kl. 21-21 (centraleuropæisk tid) https://vimeo.com/live/643138904/settings
 Du kan købe den redigerede webinar af milt, mave, tyktarm og lunge meridianer i http://www.online.gilalai.com
Det er en fordel at have gennemgået meridianerne på forhånd, da der kommer flere og flere meridianer til for hvert webinar. Dette er det femte webinar af i alt 12. Det redigerede webinar er delt op i fire film. Du har ubegrænset adgang til dem gennem dine personlige koder.

Prisen er nu 100 kr. Fra 1. februar 2022 hæves prisen til 160 kr.

Tre nytår Healing Events i januar. 100 Dk pr. event 8-9 P (CET) på engelsk

I. Nytår healing med lyd, stilhed og guidet meditation 3.1.2022  billet kan købes her: https://online.gilalai.com/vare/new-years-healing-with-sound-silence-and-meditation-i-the-3rd-of-january-2022/

II. Nytår healing med lyd, stilhed og guidet meditation 17.1.2022 billet kan købes her https://online.gilalai.com/vare/new-years-healing-with-sound-silence-and-guided-meditation-ii/

III. Nytår healing med lyd, stilhed og guidet meditation 31.1.2022 billet kan købes herhttp:// https://online.gilalai.com/vare/new-years-healing-with-sound-silence-and-guided-meditation-iii-the-31st-of-january-2022/

Omkring to timer før hvert webinar starter kan det ske, at jeg sender en sangtekst eller andre detaljer til din e-mail.

En kortfilm fra det sidste helbredende webinar: A Lesson from The White Brotherhood
Lyden forsvandt under en guidet meditation – præcis, da det indre barn forlod kroppen gennem Pinealkogle kritlen  og bevægede sig ud i universet. Vi bad om hjælp fra Det Hvide Broderskab. Det var første gang, jeg gjorde dette åbent. Der var ingen problemer med internettet, og kameraet fortsatte selvom lyden blev lukket ned. Det budskab, jeg fik fra dette, er, at jeg er nødt til at tage det alvorligt, at den faktiske helbredelse sker i stilheden efter at lyd healingen har hvirvlet  støvet op. Derfor vil healende meditation være en del af de tre nytårshealinger.

Flere har givet feed back om, at healingen var unik og løftede dem, og at energien syntes at forblive sådan i lang tid efter webinaret.
 Her er et udklip fra webinaret – https://vimeo.com/656080386

Der er to pladser tilbage i The International Online Education 9.-16. januar. 
Her vil være 3 timers online live-undervisning med maksimalt 10 deltagere pr gruppe. Du får adgang til 20 timers forelæsninger (film),  snart du tilmelder dig via betaling.  den måde kan du forberede dig selv  og også evaluere efter uddannelsen. Prisen er 7200 dk (inklusive ubegrænset adgang til 20 timers lektioner i grundmaterialet) for første gangs deltagere. Følgende kurser koster 4000 kr., fordi du allerede har købt adgang til filmene. De studerende, der studerer online, har vist sig at være rigtig godt med, når jeg har mødt dem til live-uddannelser.http://www.online.gilalai.com 

White Dove Healing Workshop i Charlottenlund, Danmark

15 januar, 2022  9:30 – 16:00


Lars Muhl holder en White Dove Healing Workshop i Charlottenlund.

‘White Dove Teachings’ er et koncept udviklet af Lars Muhl og indeholder essensen af 40 års esoteriske studier og praksis.
Med det aramæiske sprog, Essæernes og Terapeuternes Mysterieskole som omdrejningspunkt vil du blive undervist i bl.a. Terapeutisk Healing, Sacred Breath, Ildvognspraksis, IAO, Hjem i Rukha mm.

Der kan deltage max 40 personer på workshoppen.

Billetpris: 1900 kr. for begge dage, inkl. kaffe og te.
Tid: d. 15.-16. januar 2022 kl. 9.30-16.00.
Sted: Rudolf Steiner Seminariet, Johannevej 20, 2920 Charlottenlund.

Køb billetter her: https://gilalai.com

Detox Webinar (Foredrag 7 fra On-line Education) Der er stor interesse for afgiftning, og da flere mennesker har bedt om at købe Detox Webinaret (foredrag 7) separat, er det nu tilgængeligt for 280 kr. (Du får ubegrænset adgang). https://online.gilalai.com/vare/detox-webinar-lecture-7-international-education/ Det kunne være en julegave idé for eksempel.

Vi, Lars & jeg takker dig for alt det, vi har delt i 2021 og ønsker dig en velsignet jul og et sundt, lykkeligt og transformerende nytår, hvis vi ikke ser dig den 21. december. Billedet i denne e-mail er taget af en stolt mig, Githa Ben-David med lidt hjælp fra mine venner (deroppe).

Kærlighed, lys og masser af livskraft til dig her fra.

Githa Ben-David

What's your reaction?
1Cool0Bad0Happy1Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN