Skip to content Skip to footer

Case stories & vidensbank

Find cases fra lydterapeuter

Nedenfor finder du en række cases fra lydterapeuter, som har skabt positive forandringer inden for en lang række områder.

Vælg område i menuen til højre. 

CASE STORIES

Githa Ben-DavidEmblem pos

Forstuvning

Merete Vestergaard
+45 20986209
Mva6209@gmail.com

En ung pige på 15 år vred om på sin fod under en danse-turnering. Både ankel, forfod og to tæer hævede op og blev blå. Ved en undersøgelse på skadestuen konstaterede lægen en kraftig forstuvning af både ankel og tæer - og beskadigede ledbånd.

Forløb: 1 behandling.
Fjernlydhealing. Vi mødtes ikke. Vi lavede blot en aftale om et tidspunkt for healingen.

Den unge piges forældre troede ikke på at lydhealing kunne hjælpe deres datter. Aftalen kom i stand, fordi pigen selv insisterede på at dét, ville hun gerne prøve. Hun mærkede ikke noget under healingen og hun følte heller ikke nogen bedring i løbet af de første dage efter. Så hun ønskede kun denne ene behandling – og det var også nok – for 3 uger senere kunne hun danse igen.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Ledproblemer

Merete Vestergaard
+45 20986209
Mva6209@gmail.com

Heling af brækket hofte (efter operation).

En kvinde på 74 var faldet og havde brækket hoften. Hofteskålen blev ved faldet helt adskilt fra lårbenshovedet og kvinden fik indsat en kunstig hofteskål.

Forløb: 6 behandlinger – 1 hver uge i 6 uger
Fjernlydhealing efter aftale. Vi mødtes ikke. Vi havde blot en aftale om, at jeg sang på hende.

Klienten kom sig meget hurtigt. Efter 3 uger kunne hun gå uden at støtte sig til en rollator og hun kunne gradvist genoptage dagligdags-opgaver i hjemmet. Efter 6 uger kunne hun køre bil igen og fungerer nu efter eget udsagn næsten som før faldet.

”Det er fantastisk. Tak.” Karen

Mail: Mva6209@gmail.com Telefon: 20986209

Githa Ben-DavidEmblem pos

Traumatisering

Jytte Johansen

Traumatisk oplevelse, var ved at dø to gange som barn:

Klienten havde trykken for hovedet og spændinger i halsen - havde lidt af det i mange år.
Forløb: 4 behandlinger
Sang sig fri af flere omgange efterfulgt af lydhealing.
Klienten fik forløst hals spændingerne, trykken i hovedet og og fik sunget sig fri, så hun ikke var bange for at leve mere. Opdagede at det hun havde kæmpet med i sit liv IKKE var at være bange for at dø, men bange for at leve.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Jytte Johansen


En klient fik behandling for 1 ½ år siden for hans tinnitus. Den er stadig væk efter 1 ½ år.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Jette Stockholm, Svendborg

Tinnitus nedbragt til næsten ingenting efter 4 behandlinger med lydscanning.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Helle Hewau

En 9 årig dreng er faldet og har slået hovedet. Han har siden haft en høj tinnitus. Ved første lydbehandling på 20 minutter falder han i dyb søvn. Da han vågner er lyden væk. Den kommer svagt tilbage efter en uges tid. Efter anden behandling bliver den væk. Drengen har siden ringet dagligt til Helle for at fortælle, at den stadig er væk - og at det er han rigtig glad for.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Githa Ben-David

Tinnitus og Angst v (Githa BD)

Kombination af frisyngning (regressiv cellesang) efterfulgt af lydhealing:

"Min tinnitus er stadig bemærkelsesværdig stille - selv efter at have tørret lidt støv af, hvilket plejer at aktivere den yderligere. Nu håber jeg det holder.

Jeg har jo gennem lang tid været frygtelig urolig og angst - selv for at gå en lille tur uden for vores hus. Jeg har været bange for at falde - besvime - falde død om - ja, alverdens ting.
Nu har jeg lige gået lidt - alene - og jeg har lavet lyde samtidig - helt nede fra maven.. MEN - angsten kunne ikke nå mig - jeg kunne trække vejret - og følte en dejlig lettelse indeni.

Noget er sket - og jeg er taknemmelig ..."

Malyta

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Sussi Bodin

Sussi Bodin fra Norge har lydhealet en slem tinnitus hver anden dag i 24 dage. Den tolvte behandling var den væk på begge ører.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Mette Kragelund

Tinnitussen var væk ved behandlingsforløbets afslutning (6 gange). Jeg har ikke senere kunnet følge op på resultatet.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Githa Ben-David & Jytte Johansen

Denne tinnitus behandling på Youtube blev optaget af TV2 Øst Nyheder. De skulle have lavet et indslag om mit arbejde, men krævede i sidste øjeblik, at jeg havde en klient.
Jeg efterlyste én på Facebook, og inden for en time lå Jette Byrdal på briksen - se indslaget her:
https://www.youtube.com/watch?v=_wz4uZBdSXY

Hendes tinnitus (mange årig lidelse) forsvandt fuldkommen på begge ører. Efter en uge kom den tilbage, men svagere. Efter yderligere to lydhealinger v. Jytte Johansen og undertegnede, har tinnitus været helt væk.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Githa Ben-David

På Youtube ligger der en film, hvor henholdsvis en mand's (Henning Dons) mangeårig tinnitus forsvinder ved 5 minutters lydscanning.

Optagelsen foregik live i Park Bio, Kbh. ved et show med Anders og Peter Lund Madsen. Her meldte Peter Dons sig som frivillig demonstrationsperson:
https://www.youtube.com/watch?v=AzDYQbyOSeM

Samtidig med at Henning Dons' (tidl. brandmand) tinnitus forsvandt, interviewede TV 2 også Søren, ejeren af Park Bio, fordi hans tinnitus forsvandt samtidigt med Peter Dons på scenen, trods det, at Søren stod nede ved indgangen. Dette filmklip blev aldrig brugt/ nævnt i TV. Men det vidner om, at lyden kan virke også på tilskuere.

Githa Ben-DavidEmblem pos
Vælg område
CASES - CATEGORY

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev