Skip to content Skip to footer

Case stories & vidensbank

Traumatisering

Behandler: Jytte Johansen

Traumatisk oplevelse, var ved at dø to gange som barn:

Klienten havde trykken for hovedet og spændinger i halsen - havde lidt af det i mange år.
Forløb: 4 behandlinger
Sang sig fri af flere omgange efterfulgt af lydhealing.
Klienten fik forløst hals spændingerne, trykken i hovedet og og fik sunget sig fri, så hun ikke var bange for at leve mere. Opdagede at det hun havde kæmpet med i sit liv IKKE var at være bange for at dø, men bange for at leve.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Jytte Johansen


En klient fik behandling for 1 ½ år siden for hans tinnitus. Den er stadig væk efter 1 ½ år.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Jette Stockholm, Svendborg

Tinnitus nedbragt til næsten ingenting efter 4 behandlinger med lydscanning.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Helle Hewau

 

En 9 årig dreng er faldet og har slået hovedet. Han har siden haft en høj tinnitus. Ved første lydbehandling på 20 minutter falder han i dyb søvn. Da han vågner er lyden væk. Den kommer svagt tilbage efter en uges tid. Efter anden behandling bliver den væk. Drengen har siden ringet dagligt til Helle for at fortælle, at den stadig er væk - og at det er han rigtig glad for.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Githa Ben-David

Tinnitus og Angst v (Githa BD)

Kombination af frisyngning (regressiv cellesang) efterfulgt af lydhealing:

"Min tinnitus er stadig bemærkelsesværdig stille - selv efter at have tørret lidt støv af, hvilket plejer at aktivere den yderligere. Nu håber jeg det holder.

Jeg har jo gennem lang tid været frygtelig urolig og angst - selv for at gå en lille tur uden for vores hus. Jeg har været bange for at falde - besvime - falde død om - ja, alverdens ting.
Nu har jeg lige gået lidt - alene - og jeg har lavet lyde samtidig - helt nede fra maven.. MEN - angsten kunne ikke nå mig - jeg kunne trække vejret - og følte en dejlig lettelse indeni.

Noget er sket - og jeg er taknemmelig ..."

Malyta

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Sussi Bodin

Sussi Bodin fra Norge har lydhealet en slem tinnitus hver anden dag i 24 dage. Den tolvte behandling var den væk på begge ører.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Mette Kragelund

Tinnitussen var væk ved behandlingsforløbets afslutning (6 gange). Jeg har ikke senere kunnet følge op på resultatet.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Githa Ben-David & Jytte Johansen

Denne tinnitus behandling på Youtube blev optaget af TV2 Øst Nyheder. De skulle have lavet et indslag om mit arbejde, men krævede i sidste øjeblik, at jeg havde en klient.
Jeg efterlyste én på Facebook, og inden for en time lå Jette Byrdal på briksen - se indslaget her:
https://www.youtube.com/watch?v=_wz4uZBdSXY

Hendes tinnitus (mange årig lidelse) forsvandt fuldkommen på begge ører. Efter en uge kom den tilbage, men svagere. Efter yderligere to lydhealinger v. Jytte Johansen og undertegnede, har tinnitus været helt væk.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Githa Ben-David

På Youtube ligger der en film, hvor henholdsvis en mand's (Henning Dons) mangeårig tinnitus forsvinder ved 5 minutters lydscanning.

Optagelsen foregik live i Park Bio, Kbh. ved et show med Anders og Peter Lund Madsen. Her meldte Peter Dons sig som frivillig demonstrationsperson:
https://www.youtube.com/watch?v=AzDYQbyOSeM

Samtidig med at Henning Dons' (tidl. brandmand) tinnitus forsvandt, interviewede TV 2 også Søren, ejeren af Park Bio, fordi hans tinnitus forsvandt samtidigt med Peter Dons på scenen, trods det, at Søren stod nede ved indgangen. Dette filmklip blev aldrig brugt/ nævnt i TV. Men det vidner om, at lyden kan virke også på tilskuere.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Søvnproblemer

Behandler: Mette Kragelund

Bedre søvn, mere overskud, bedre selvværd, langt mere kontakt med andre mennesker og glæde derved, samt bedring af fordøjelsen.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tinnitus

Behandler: Githa Ben-David

Tinnitus (Githa BD)
Iben fik for 25 år siden en basketball på højre side af hovedet. Hun fik hjernerystelse mistede to tænder, beskadiget korttidshukommelse samt voldsom tinnitus og balance forstyrrelser. Iben blev førtidspensioneret grundet ulykken. Ved første lydscanning, forsvinder tinnitus i løbet af ti minutter. Efter ca. otte timer kommer den tilbage, men svagere end før og kun på højre øre. Iben bliver angst for, at tinnitus kommer tilbage. To dage efter får hun endnu en lydscanning samt synger sig fri af sin angst og giver mig denne tilbagemelding godt et døgn efter behandlingen.

" Jeg har stadig fred i mit hoved. Hyletonen kan komme lidt, men går så igen. Jeg er så glad og dybt taknemmelig. Indimellem tør jeg dårligt trække vejret eller anstrenge mig for meget - og så tager jeg mig selv i det. 'Jeg har intet at frygte, det kan jo lade sig gøre at flytte larmen, jaaaaaa - nu ved jeg, hvad der kan hjælpe mig' 😊

At synge lydene med dig var så forløsende, jeg føler mig lettet. Jeg har sådan en dejlig følelse indeni - og har nu virkelig en tro på, at jeg kommer tilbage til livet.
Jeg er dybt taknemmelig, du er en gave, søde Ghita. Tak fordi du er her 🌿"

Iben Bruun Svendsen

Githa Ben-DavidEmblem pos

Søvnproblemer

Behandler: Rune Elkjær

Mik har ikke sovet ordenligt i ca 2år, efter en behandling har Mik ikke haft søvn problemer siden.

Githa Ben-DavidEmblem pos

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN