Skip to content Skip to footer

International Education in Vocal Sound Therapy Spanien

Du kan læse mere om uddannelsen her

Inden du melder dig til et eller flere ugekurser, vil vi venligst bede dig om at udfylde et ansøgningsskema her. Herefter vil du blive kontaktet af enten Elsemarie Dam Justesen (kursusmedhjælper) eller Githa Ben-David.

Først betales depositummet på 1.500 kr. for undervisningen på ugekurset for at sikre din plads, dernæst betales det resterende beløb for undervisningen på 3.500 kr. senest to måneder før kursusstart. Beløbet for kost og logi betales direkte til kursusstedet ved ankomst.

Dette kursus er helt unikt, fordi det foregår i unikke omgivelser, som passer perfekt til vokal lydhealing, og fordi der kun er plads til maksimum 20 deltagere.

Molino Del Rey kan ikke beskrives – kun opleves. Stedet er et livsværk skabt af Anthony Arnold (englænder), som selv har bygget stedet op, og der er et væld af detaljer, små skulpturer og mosaikker på stedet, som har eksisteret i mere end 20 år. Naturen er unik og kildevandet fantastisk.

Sprog

Undervisningen vil foregå på engelsk, da der deltager internationale studerende.

Indlogering

Der er indkvartering søndag kl. 15.00, og undervisningen begynder kl. 16.00. Kurset slutter næste søndag med undervisning kl. 7.00-8.30. Herefter er der morgenmad og udtjekning kl. 10.00.

Se fotos fra et tidligere kursus på stedet her

Introduktion til uddannelsen

Der er et stort behov for lydhealing i vores omverden. Da forskningen inden for området er minimal, har Githa Ben-Davids gjort tiltag til en certificeret uddannelse i Vokal Lydterapi baseret på hendes fire bøger samt 34 års praktisk virke inden for feltet. De, der allerede er færdiguddannede, samt kursister bidrager via deres resultater til at lave praktisk forskning i arbejdet med Tonen fra Himlen, som bygger på bl.a. frisyngning og lydskanning. Således anbefaler Githa klienter til de uddannede ud fra de resultater, de har med deres behandlinger. Nogle stemmer er særligt gode til at heale tinnitus, andre underlivsproblemer eller knoglebrud. Det viser sig hurtigt, når man kommer i gang.

Tonen fra Himlen er baseret på hengivelse til klang, hvor sangerens ‘sande’ udtryk folder sig ud, dvs. man giver plads til at være den, man er, med resultatet at stemmeklangen bliver overtonefyldt og rører hjertet. Fænomenet er beskrevet i Githas første bog af samme navn. Målet for uddannelsen er, at deltagerne forløser deres stemmegaves helbredende kvaliteter. Der findes ikke to ens stemmer. Der arbejdes ud fra en nådig og indfølende metode, hvor sandheden som velovervejet respons er i højsædet.

Grundbøger 

Bøgerne er ikke med i kursusprisen.

Githa Ben-Davids bøger ‘Tonen fra Himlen’, ‘Syng dig Fri’ og ‘Lyd er Liv’ og ‘Hjælp’.

Date

9. - 16. oktober 2022
Expired!

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 9. - 16. oktober 2022

Cost

DKK 3.500,00

More Info

BOOK NOW

Location

Molino del Rey
Jorox, 29567 Alozaina, Málaga, Spanien
Website
http://www.molinodelrey.com
Category

Organizer

Githa Ben-David
Email
githabendavid@gmail.com
Website
githabendavid.dk
QR Code

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev