Skip to content Skip to footer

International Education in Vocal Sound Therapy Spanien

Find alle tilmeldingslinks til kurserne her

Inden du melder dig til et eller flere ugekurser, vil vi venligst bede dig om at downloade og udfylde et ansøgningsskema (worddokument) her, og derefter sende dokumentet til vores sekretær Nanna på e-mail contact@gilalai.com. Herefter vil du blive kontaktet af enten Elsemarie Dam Justesen (kursusmedhjælper) eller Githa Ben-David.

Først betales depositummet på 1500 kr. for undervisningen på ugekurset for at sikre din plads, dernæst betales det resterende beløb for undervisningen på 3500 kr. senest to måneder før kursusstart. Beløbet for kost og logi betales direkte til kursusstedet ved ankomst.

Dette kursus er helt unikt, fordi det foregår i unikke omgivelser, som passer perfekt til vokal lydhealing, og fordi der kun er plads til maksimum 20 deltagere.

Molino Del Rey kan ikke beskrives – kun opleves. Stedet er et livsværk skabt af Anthony Arnold (englænder), som selv har bygget stedet op, og der er et væld af detaljer, små skulpturer og mosaikker på stedet, som har eksisteret i mere end 20 år. Naturen er unik og kildevandet fantastisk.

Date

14. - 21. maj 2023

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 14. - 21. maj 2023

Cost

DKK 3.500,00

More Info

BOOK NOW

Location

Molino del Rey
Jorox, 29567 Alozaina, Málaga, Spanien
Website
http://www.molinodelrey.com
Category

Organizer

Githa Ben-David
Email
githabendavid@gmail.com
Website
githabendavid.dk
BOOK NOW
QR Code

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev