Skip to content Skip to footer

2. januar 2022

Kære Venner

I ønskes et Godt Nytår fra Gilalai med denne sprit nye optagelse i anledning af det nye år: Rainbow Painter

Du er hjertelig velkommen til at dele den.

I dag Søndag d.2 Januar kl. 20-21 holder jeg et gratis webinar med aktivering af Lever Meridianen. Da leveren især står for skud med den fede og søde julemad, falder webinaret på det perfekte tidspunkt.

Denne meridian har som enhver af de andre dens egen kvalitet. Under fordybelsen i lever meridianen er det især Lv 1, 2 og 3 punkterne som jeg finder vitale at kende til. Enhver kan aktivere dem og herved styrke sin jordforbindelse og udrensning – f.eks. i forbindelse med lydhealing.

Webinaret vil blive editeret og herefter solgt på www.online.gilalai.com
Fra Februar vil prisen stige på de editerede Meridian webinarer. Så hvis du vil følge op på de andre meridianer, så kan de lige nu købes for 100 kr. stykket. Hvert webinar består af 4-5 dele: Milt, mave, tyktarms og lunge meridianen ligger klar på ovennævnte side (den er langsom beklager, så vær tålmodig). I aften vil alle de nævnte meridianer blive forbundet med levermeridianen til slut i webinaret.

Mandag d.3.januar kl. 20-21 Nytårs Healing I

Pris 100 kr.
Jeg laver en generel lyd healing af kroppen opfulgt af en guided meditation.
En time før webinaret sender jeg en sangtekst ud til de registrerede deltagere. Klik på linket


Der er en gave gemt i denne mørke tid. En højere mening, som vi skal finde og holde os oppe ved. Mange har oplevet depressive tilstande, så hvis du har det, så vid at du ikke er alene. Hold fast i tanken om os – og om det lys der altid er at finde indeni og omkring dig.

Lys kærlighed og healing

Githa Ben-David

What's your reaction?
3Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev - MailChimp
TILSAGN