Skip to content Skip to footer

Vinter Solhvervs Julehilsen – Masser af Lydundere

Kære Alle

I ønskes en funklende glædelig Jul og et godt healende Nytår i enhed med de højeste kræfters velsignelse.

I denne for Norden kolde og mørke tid tager vi livtag med skyggerne, de tungeste emotioner og har muligheden for at transformere dem til indre lys. Vandet er stærkest og tungest ved 4 grader. Her kan det bære selv tunge klipper, træstammer (påvist af videnskabsmand Viktor Schauberger ved forsøg). Temperaturen af vand vækker forskellige kvaliteter i os. Så hvis du sidder hjemme iført overtøj, tæpper og sparer på varmen og nærmest sover i det tøj, du går i… så er der også fordele ved kulde, fordi evnen til at gennemskue det sande i dig styrkes.

Kulde giver klarhed. Jeg har i halvandet år gået ture med bare tæer i vandkanten også om vinteren, fordi vandet, der slår ind imod strandbredden, har et særligt højt energiniveau. Hvis man ikke har hav, sø i nærheden, så gå ud og lad morgenduggen omslutte dine fødder (mana). Ifølge Paolo Consigli, italiensk læge og forfatter til ”The Hidden Secrets of Water”, indeholder morgenduggen 25% mere energi end normalt vand. Fødderne suger energien til sig. Vand repræsenterer enheden på det personlige, jordiske plan, og moderhavet favner dig til hver en tid med healende omsorg. Det kolde, friske vand kan bære selv de tungeste følelser og samle dem i dig, så du kan synge dem ud i en fanfare af lyd.

Ræk ud, giv lyd, hengiv dig ind i emotionen, som åbner dig for oplevelsen af Enheden, der opløfter dig med sin healende visdom og ubeskrivelige altomsluttende kærlighed.

Lyd-undere
Vi er flere lydhealere, der har oplevet, at tumorer er blevet påvirket i de sidste to måneder, hvor vi har lavet et dansk ”Lyd til Tumor projekt”

Lydhealingerne foregår for det meste over telefonen. Der er brug for, at flere lydhealere afprøver deres healing på en synlig tumor eller lige før en hospitalsscanning ved en prøvebehandling. En prøvebehandling er gratis og varer 20 minutter. Efterfølgende tager lydterapeuten løn, idet der er tale om en energi udveksling. Lydhealere tilmeld jer til at lave en gratis prøvebehandling, så lader vi resultaterne tælle. Det virker ikke for alle, men ret ofte sker der noget. Til Lydhealingskoncert d.5.2 i Unitarernes Hus laver jeg et eksperiment, hvor vi synger for kræftramte og evt. andre syge – dem der måtte være i kirken eller sender den via tanken til en man har aftalt det med. Se *

Tumorer
En kvinde med kræft i begge bryster, lunger, hud m.m kunne ligge på ryggen og højre side, hvad hun ikke kunne tidligere, efter første lydscanning over telefonen. I går fik hun endnu en lydhealing og en tydelig tumor i højre bryst var vanskelig at finde efterfølgende.

En kvinde med en tumor i halsen, som ikke lader sig operere, og som havde lukket hendes hals så meget til, at hendes stemme var stærkt svækket, prøvede jeg at synge på over telefonen. Kvinden begyndte at græde, da hun efter 5 minutter kunne tale stort set frit. Da der ikke var kræft i tumor, forventede jeg, at den måske ville fylde sig igen, og sendte kvinden videre til Merete Vestergaard, som er en dedikeret lydhealer. Merete behandler nu kvinden, hvis knude også trækker sig sammen ved hendes behandling og nu har været nede i 7 dage.

En kvinde på et endagskursus med flere lydhealere og kræftramte på Gilalai havde en synlig tumor ved kravebenet. Merete og jeg demonstrerede interferens med brug af to stemmer, og tumor (valnød-størrelse) blev halveret på 6 minutter. Nogle dage efter var tumor vokset igen, og jeg gav kvinden behandling over telefonen, hvor efter den forsvandt. Den er nu vokset igen. Man kan nok påvirke tumorer med lyd, men hovedårsagen skal også behandles, og det kræver et længere forløb. Vi har en idé om at lave et 3 ugers forløb f.eks på Molino Del Rey i Syd Spanien vinteren 2023. Det ville være fantastisk hvis en fond eller lignende, ville købe/leje stedet/ give os et sted til rådighed til lydbehandling i samarbejde med læger, aller helst et sted med rent kildevand som støtter den afgiftningsproces, som lyden sætter i gang.

Caroline fra Irland, hvis kræftknude på 6-8 cm blev mere end halveret ved første lydscanning på kurset i Sydspanien, Molino Del Rey, har fået sine resultater fra hospitalet, hvor man INGEN kræft kunne finde – heller ikke spredning til lunger, lymfe og rygsøjle. De har nu ledt efter kræft ved en anden undersøgelse, yderligere biopsier, fordi de ikke kan forstå det. Lægerne mener, at der må være sket en fejl i Pet scanningen.

Marine Bourcelot fra Frankrig har lydhealet en halstumor til at forsvinde.

Knogler
Jytte Johansen fra Aarhus har fået en kvindes leddegigtsmerte til at forsvinde i længere og længere tids-intervaller.
Trine Juul Andersen fra Helsingør helbreder knæ, knoglebrud så de healer hurtigere end normalt, og smerter forsvinder.

Parkinsson’s syge
Merete Vestergård har  gode resultater (jævnlig lydterapi over 1/2 år) med en Parkinsons ramt, som nu selv kan gå, tage tøj på og gå på toilet, hvilket han ikke kunne før lydbehandlingen. Tungmetaller løsnes ved lyd og Parkinssons skyldes ifølge nogle forskere kviksølvforgiftning. Derfor er det vigtigt at supplere med kelatorer, som binder tungmetallerne til sig og fører dem sikkert ud af kroppen. (Beskrevet i min bog ”Hjælp”)

Resultaterne er mange… ikke alle er nævnt. Det særlige ved disse lydhealingsresultater er, at de sker, når stemningen er let – i en tilstand imellem humor og alvor. Man kan intet vide om virkningen. Det er en spirituel oplevelse. De færreste forventer, at der kan ske en radikal healing over telefonen – måske derfor opstår der netop her ofte en åbenhed.

Danske arrangementer i starten af 2023:
d.5.2 *Lydhealingskoncert d.5.2 2023 kl. 15:30 -18:30 i Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds allé 30, 2100 Kbh Ø  ændres til at være en koncert med instruktion i, hvordan I kan hjælpe jer selv og hinanden gennem åndedrætsarbejde og lydhealing. Der bliver også fællessang, sang på Tonen fra himlen som planlagt, men det bliver mig Githa der instruerer jer og ikke som planlagt koncert med Peleh Ben-David (sidstnævnte har trukket sig). Ghil Ben-David er med som guitarist og sanger.
Pris: 220 kr https://githabendavid.dk/product-category/koncert/ 

Dette arrangement vil, (hvis der er interesse for det), blive opfulgt af flere Lydhealingskoncerter med fokus på at åbne hjertet og mærke Enheden i fællessang, lydhealing og meditation.

d.16.3 Foredrag på Solvognen, Kronprinsensgade 7, Odense kl. 19.30 -21.30
Pris: 200 kr

d.25.3 Forfatter-dag på Odder Bibliotek. Githa Ben-David er på 15.30 -16, signerer og sælger efterfølgende bøger.
Gratis

Engelsk sprogede arrangementer i  starten af 2023:

Five Mondays Online Sound Healings by Githa Ben-David
All at 8-9 PM (CET- Danish time) 2023

January: 9.1; 16.1; 23.1; 30.1
February: 6.2
Price: 100 Dkk -13 €
Order: http://www.online.gilalai.com 

International Online Education in Vocal Sound Therapy (1 place left/waiting-list)
15-22nd of January, 9 -12 AM. Send application and pay only after 1.st of January
as Gilalai’s homepage is taken down and exchanged by a new page. https://online.gilalai.com/vare/international-online-education-in-vocal-sound-therapy-ved-githa-ben-david-15th-22nd-of-january-2023/
Price in Dk: 4000 (course) + 3200 (unlimited access to 18 edited lectures)

Interview with Githa Ben-David on Om Time Radio (Berlin) 13th of February at 8 PM (Cet)

International  Education in Vocal Sound Therapy (physical presence)
26th February – 5th of March, Egmont Feriehytter, Hou, Odder, Denmark 5 places left.
https://githabendavid.dk/product/international-online-education-in-vocal-sound-therapy-githa-ben-david-15th-22nd-of-january-2023/ (It is a mistake that this course is called online in the link.)
Price in Dk: 8000

16-23’rd of April International Online Education with Hung song activation of the 12 basic Meridians. https://online.gilalai.com/vare/hung-song-activation-of-the-12-basic-meridians-16-22-april/

Pris: 4000 kr plus tilkøb af 12 Meridian webinarer a’150 kr stykket (hvis man ikke allerede har dem).

Det nye år ser ud til at blive banebrydende. Resultaterne taler for, at er tiden moden til at højne bevidstheden omkring Lydens kraft. Tak fordi du læste hele denne lange mail. Tak for al den gode energi du er med til at opbygge – Vi er i Enheden sammen, hver gang vi træder der ind.

Godt Nytår

Kærlig hilsen

Githa Ben-David

 

 

 

 

 

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev