Skip to content Skip to footer

Uddannelsens opbygning

International uddannelse i  Tonen fra himlen/ Vokal Lydterapi er baseret på 7-dages kurser.

Alle ugekurser har samme opbygning (bortset fra den fri øvedag på online-kurser, som ikke er med i de fysiske kurser). Der tages altid hensyn til deltagernes behov og niveau. Det vil sige, at f.eks. hvis det er en gruppe med mange 4 gangs deltagere og eller begynderes, så vil niveauet blive hævet/sænket og eller gruppen bliver delt i to i dele af undervisningen. Der er hjælpelærer på alle fysiske kurser (15-28 deltagere).

Man tilmelder sig en uge ad gangen og tilrettelægger selv, hvor hurtigt man vil tage uddannelsen. Efter minimum fire ugekurser kan man vælge at gå til eksamen.

Deltagere på et ugekursus har forskellige niveauer og får kun de opgaver, de føler sig klar til, da det er forskelligt, hvor meget den enkelte har øvet imellem kurserne. Ved hvert ugekursus er der nybegyndere, 2, 3 og 4 gangs deltagere. Dem der har deltaget i mere end et ugekursus kaldes “skilled” participators og kan, hvis de har mod på det, afprøve at instruere i opvarmning, åndedræt, tonen fra himlen. Desuden får de, der føler sig klar, større ansvar i terapisituationer. Dvs. i gruppearbejde vil der, så vidt det er muligt, altid være en “skilled one”, som støtter begynderne. På den måde træner man sig til at blive terapeut. Der er altid enten Githa Ben-David og/eller en hjælpelærer, som kigger til grupperne under træningen.

Undervisningen foregår på engelsk, da der deltager internationale studerende.

International Online Education in Vocal Sound Therapy
Deltagerantal (5-15)

Praktiske oplysninger:

Pris: 7200/4000 DKK (adgang til 20 timers film 3200 kr betales kun v.første kursus/ de følgende kurser 4000 kr)

Kurset starter og slutter en søndag med 7 dages undervisning, lørdag fri øvedag efterfulgt af opsamling, undervisning og evaluering, søndag.

Generelt foregår undervisningen som QPS møder: Question, Practise og Sharing. Hver dags tema svarer til nogle bestemte film af de 18 lektioner, som du køber uendelig adgang til, når du starter på Online-uddannelsen. I live undervisningen kan du stille spørgsmål, afprøve metoden praktisk og dele dine udfordringer i øve-situationer med Githa Ben-David og eller en hjælpelærer. Den praktiske øvetid ligger normalt sidst i undervisningen og foregår i virtuelle rum på meet.jitsy, hvor det anbefales at downloade google crome som browser.

Tidsinterval på 3 timers sammenhængende undervisning justeres efter kursisternes ønske/tidszone. Nogle gange er der flere kurser dagligt, hvor deltagerne har mulighed for at krydse imellem grupperne. 5 -15 deltagere pr gruppe.

Ugeplan:

1. dag: Tonen fra Himlen
2. dag: Instruktion i Tonen fra Himlen
3. dag: Syng dig Fri/Regressiv Cellesang
4. dag: Regressiv Cellesang med historie fortælling
5. dag: Healing/Lydscanning
6. dag: Lydscanning
7. dag: Fri øvedag uden lærer 8.dag: Kombineret lydhealing, evaluering og afrunding

Fordele ved on-line undervisning:

Elever, som har deltaget på f.eks. to online kurser og herefter deltager på et fysisk kursus lever fint op til standarden.

De er ikke trænede i korisk lydhealing, men kommer hurtigt efter det, da vi også træner tonale intervaller på online-uddannelsen. Til gengæld er de studerende, som sværger til fysiske kurser, mindre tilbøjelige til at behandle og eller mødes online. Det indskrænker deres muligheder for at få klienter.

Online er kommet for at blive, og behandlingen er langt enklere og sparer en masse transport og personlig kontakt, hvilket er en fordel ved intensiv daglig behandling af akut sygdom, under f.eks. pandemier og for klimaet.

Githa Ben-David har behandlet Covid patienter indlagt  på akutafdelingen over telefonen. I alle tilfælde overlevede de og blev hurtigt udskrevet. Så online giver utrolige muligheder. Det anbefales at mixe online kurser med fysiske kurser.

(Tidsinterval på 3 timer justeres så det er passende for alle studerende/tidszoner):

9 – 10.30 Instruktion i Tonen fra himlen: film 2,3,4 gennemgåes kort, alle deltagere kommer til orde, spørgsmål om instruktion, demonstration på et par cases som synger Tonen fra himlen, fælles sang.

10.30 -11.30 Gruppearbejde med hjælpelærer, som bevæger sig imellem de virtuelle øvelokaler. Deltagerne instruerer hinanden i at hengive sig til Tonen fra himlen, og Githa Ben-David hører alle synge.

11.30 -12 Evaluering, spørgsmål, man deler sin erfaring og oplevelse, og der gives hjemmearbejde til næste dag.

Fysisk kurusdag på Molino Del Rey i Spanien kunne se sådan ud:

kl. 7.00-10.00: Yoga, opvarmning, meditation, Tonen fraq himlen, træning af intervaller, korisk lydhealing.

Kl. 10.00 Brunch

kl. 11.15 -13.30: Undervisning i plenum. Gruppearbejde/undervisning.

KL. 14.00 Frokost (rester stilles frem)

Kl. 14 -16 Stille tid. Vandretur, badning i pool eller v. vandfald.

Kl. 16-18 Fri Øvetid

kl. 18.00: Aftensmad

kl. 19.15-20.30: Foredrag/afspænding/fællessang/ undervisning

Bøger eller webinarer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Githa Ben-Davids fem bøger: “Tonen fra Himlen”, “Syng dig Fri”, “Lyd er Liv,” “Hjælp-en personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit” samt “Heal the Pineal – Detox with Hung Song”

Der anbefales løbende bøger, f.eks. ‘Sjælens Tolv Indvielser’ af Harriet Koch

‘Lysets Lov’ af Lars Muhl

‘Dialoger med Englen’ af Gitta Mallasz

At studere meridianer og anatomi.

Symbolopslagsbøger m.m.

Ret til de ændringer der helt sikkert vil forekomme, forbeholdes undertegnede.

Supplerende materiale

Bøger, film og musik af Githa Ben-David

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev