Skip to content Skip to footer

Om Githa Ben-David

Githa Ben-David (f. 23. november 1961) er lydterapeut, sanger, musiker, komponist og forfatter, uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København 1987 med hovedfag i klassisk saxofon og har studeret indisk sang hos Mangala Tiwari i Indien. Uddannet regressions terapeut og i Mystical Therapy, en healingsform udviklet af Master Hosé, Spanien.

Tonen fra himlen har været Githa’s ledetråd, siden hun oplevede tilstanden i Indien som 25 årig. Hun har siden undervist og udviklet en metode, som forløser traumer på dybt plan ved at favne somatiske oplevelser med hengiven sang. Metoden har hun  beskrevet i 7 bøger om lydterapi og lydhealing, inklusiv romanen “Liluja” og “Terapeuternes Mysterieskole” skrevet i samarbejde med Lars Muhl. Fem af Githa Ben-Davids Bøger er udgivet på engelsk. Hun er en pioneer inden for vokal lydterapi og har studerende fra hele verden. Githa BD samarbejder med internationale forskere, læger og videnskabsmænd omkring DNA, Cymatics, frekvenser og skabelses processer, elektriske og kemiske reaktioner, den fjerde fase af vand, lysets betydning m.m..

Githa Ben-David har udgivet 8 albums med egen musik/tekst/lyd-guides, som understøtter hendes bøger – herunder “Tryllesange for Børn” og  to albums: “To Heal the Space Between Us” & “Zeros” i samarbejde med  Lars Muhl, med hvem hun har “Gilalai Publishing” og “Gilalai: Institut for Energi & Bevidsthed”.

Leder og stifter af International Education in Vocal Sound Therapy (2011 -)

Mysterieskole sammen med Lars Muhl (2010 -2014)

Stifter APS GILALAI Institut for Energi og Bevidsthed sammen med Lars Muhl, 2009

Grundlægger af forlaget, Gilalai Publishing (tidl. Ug-Records år 2000).

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev