Skip to content Skip to footer

Hvad er Tone fra Himlen?

Tonen fra Himlen er en overtonerig klang, som opstår når man i sang hengiver sig og giver slip på tanken. Tonen fra himlen fører dig ind i en oplevelse af enhed, hvor sangeren oplades og får adgang til healende livskraft.

Ethvert menneske kan synge sig i kontakt med Tonen fra Himlen, der bringer den syngende ind i en tilstand, som er hævet over enhver form for bedømmelse. Man er i  en tilstand af væren, en tilstand hvor man føler sig hel og i forbindelse med altings enhed. Tiden forsvinder, kroppen resonerer som et rør, der bliver sunget oppefra. Stemmen folder sig ud som en blomst, der åbner sig i al sin pragt.

Dejlig er jorden.
Prægtig er Guds himmel.
Skøn er Sjælenes pilgrimsgang.
Gennem de favre
riger på jorden
går vi til Paradis med sang.

Tider skal komme,
tider skal henrulle,
slægt skal følge slægters gang;
aldrig forstummer
Tonen fra Himlen
i sjælens glade pilgrimssang.

Englene sang den
først for markens hyrder;
skønt fra sjæl til sjæl det lød:
Fred over jorden.
Menneske, fryd dig,
os er en evig frelser fød.

Tekst: B.S. Ingemann

Billedet  er af min vidunderlige lærer Mangala Tiwari fra Varanasi, som førte mig til Tonen fra Himlen (forlod denne jord i 2010)

Andre kurser

Heal the Pineal

(English version) In ‘Heal the Pineal – Detox with Hung Song’ Githa Ben-David shares how you can decalcify your Pineal gland with your own voice.…

Gratis øve-CD til Tonen fra himlen

At synge sig selv er en tilstand, hvor tiden forsvinder og stemmen slipper kroppen og synes at synge ned i én oppefra. Med ‘Tonen fra…
What's your reaction?
0Cool0Bad1Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev