Skip to content Skip to footer

Eksamen i Vokal Lydterapi

Minimus Krav:
4 ugekurser (online-fysisk), 30 dokumenterede Journaler/cases (minimum 20 forskellige klienter- ikke medstuderende), besvarelse af evaluerende spørgsmål og fremlæggelse af to film: En præsentation af dig selv med respons fra 1-3 klienter (max 8 minutter) & et live sammenklip fra en Lydterapisession.

Besvarelse af Evaluerende spørgsmål
Du kan til enhver tid bruge spørgsmålene som evaluering. Til eksamen samarbejdes der om muligt med en partner fra Lydhealingsuddannelsen, således at I gennemlæser og retter hinandens besvarelser og bagefter gennemgår de steder, hvor der er styrker/svagheder. Opgaverne sendes efterfølgende med jeres kommentarer til Githa Ben-David, der deler den med to censorer. Når opgaven er bestået, er man klar til anden del af eksamen.

Eksamens film I – en præsentation af dig som lydhealer og feed back fra 1-3 klienter
Filmen er dels din eksamensopgave, dels en reklame for dig og dit virke. Derfor bør den være så god, at du kan sætte den op på forsiden af din hjemmeside, så Githa BD siden evt. kan linke til den. Max  6 minutter.
Samarbejd indbyrdes på dit uddannelses hold omkring at få den så fagligt, teknisk god som muligt eller kontakt f.eks. hello@sevenyellowmonkeys.dk for at få hjælp.
Klienten må give tilladelse til at interviewet offentliggøres.

Eksamens film II
Denne film offentliggøres ikke med mindre klienten indvilger i det/der er en særlig situation. Fuld fortrolighed og diskretion.
Korte essentielle klip af interview, åndedrætsinstruktion, lydhealing og evt. frisyngning. Max 8 minutter.
Censorerne ser på opgaver, film og cases og kommer til konklusion: bestået eller ikke bestået.

Består man ikke (men har 30 cases), får man mulighed for at lave en ny film/opgave.
Der bliver lagt vægt på, at du viser: åndedræts instruktion, metoden, ordentlighed, nærvær, resonans og præcision. Efter beståelsen modtager man et smukt eksamensbevis.

4 ugekurser (online-fysisk), 30 dokumenterede Journaler/cases (minimum 20 forskellige klienter- ikke medstuderende), besvarelse af evaluerende spørgsmål og fremlæggelse af to film: En præsentation af dig selv med respons fra 1-3 klienter (max 8 minutter) & et live sammenklip fra en Lydterapisession.

Besvarelse af Evaluerende spørgsmål

link ind med Evaluerende spørgsmål

Spørgsmålene kan du til enhver tid bruge som evaluering. Til eksamen samarbejder du med en partner fra Lydhealingsuddannelsen, således at I gennemlæser og retter hinandens besvarelser og bagefter  gennemgår de steder, hvor der er styrker/svagheder. Opgaverne sendes efterfølgende med jeres kommentarer til Githa Ben-David som deler den med to censorer. Når opgaven er bestået, er man klar til anden del af eksamen. 

Eksamens film I – en præsentation af dig som lydhealer og feed back fra 1-3 klienter

Filmen er til dels din eksamensopave, dels en reklame for dig og dit virke. Derfor bør den være så god, at du kan sætte den op på forsiden af din hjemmeside, så Githa BD fra denne side kan linke til den. Max 8 minutter.

Samarbejd indbyrdes på dit uddannelses hold omkring at få den så fagligt, teknisk god som muligt eller kontakt hello@sevenyellowmonkeys.dk

Klienten må give tilladelse til at blive offentliggjort, evt. kan ansigt camoufleres og stemme forvrænges.

Eksamens film II

Denne film offentliggøres ikke med mindre klienten indvilger i det/der er en særlig situation. Fuld fortrolighed og diskretion.

Korte essentielle klip af interview, åndedrætsinstruktion, lydhealing og evt. frisyngning. Max 8 minutter.

 

Jytte Johansen: Færdiguddannet Vokal Lydhealer i 2012, fungerende som hjælpelærer på International uddannelse for Vokal Lydterapi såvel online som på fysiske kurser. Special uddannet social pædagog i Autisme og ADHD, sanger og sangskriver.

Lars Muhl: forfatter, musiker, healer og terapeut

Githa Ben-David

Censorerne ser på opgaver, film og cases og kommer til konklusion: bestået eller ikke bestået. Består man ikke (men har 30 cases), får man mulighed for at lave en ny film/opgave.

Eksamensgebyret er kr. 3500 kr. Du kan tilmelde dig eksamen her

Kontakt Githa Ben-David for nærmere information om næste forventet eksaminationsdato. 

Andre kurser

Bøger, film og musik af Githa Ben-David

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev