Skip to content Skip to footer

d.23.1.2023 Online Vokal Lydhealings Webinar III med fokus på fordøjelse, tynd og tyktarm

d.23.1.2023 kl 20-21 Online Vokal Lydhealings Webinar III med fokus på fordøjelse, tynd og tyktarm v. Githa Ben-David Pris 100 kr.

https://online.gilalai.com/vare/no-3-of-five-weekly-new-year-sound-healing-webinars-in-january-febr-2023/

Det føles som om, der er skruet op for bevidsthedsudvidelses hanen – idet de gode lydhealingsresultater fortsætter… Morgenen efter sidste webinar kvitterede en hollandsk kvinde med en håndfuld galde/lever/nyre sten i toilettet. Hun havde samtidig med lydhealingen også lavet lever massage med sine hænder og desuden fulgt mit råd med at lægge omslag med castor olie på leveren efter webinaret. I går var den første rigtige lydhealingsdag på et ugekursus i min online- Internationale uddannelse i Vokal lydhealing. Her inviterede vi en kræftramt – også fra Holland – med ind. Kvinden havde to tumorer i venstre bryst. Begynderne fik lov at prøve først, og begge tumorer svandt ind til ca. 1/3 i løbet af 30 minutter (10 forskellige lydhealere).

Tak for alle I andres respons og også og tak til de mange, der  har købt billetter til Lydhealingskoncert i Unitarernes Hus d.5.2.2023 København kl. 15.30 -18.30,  220 kr.. Vi nærmer os fuldt hus. Det er en ære at være en del af dette. https://githabendavid.dk/product-category/koncert/

I forbindelse med både webinar II og IIII vil jeg videregive et råd fra min bog “Hjælp”, som Merete Vestergaard (Lydhealer og leder af Tonen fra himlen gruppe) har påmindet mig: Kaffe lavement med øko kaffe. Det afgifter og styrker leveren, tarmen og er den bedste kilde til gluthathione (700 procent) – og giver dig høj ungdommelig energi hele dagen igennem. Kan stærkt anbefales. Merete har fortalt, at hun har set modermærker forsvinde ved selv at lave daglige kaffelavementer. Jeg holder øje med et, jeg har fået på kinden over det sidste år… mon det forsvinder? Mon synet forbedres (synet er forbundet med leveren). Samtidigt får man nærmest fjedre under fødderne, så ungdommelig bliver man… alt efter hvor stærk kaffe man laver.

I forbindelse med online webinar III anbefaler jeg også selv at lave youghurt med gode probiotic bakterier. Det sparer man mange penge på, og det smager vidunderligt: f.eks kokos youghurt, sojamælks youghurt, mandelmælks youghurt… Det er ganske nemt. Jeg fortæller hvordan man gør til webinar III. Glæder mig.

Hav en god videre Januar weekend

Kh Githa Ben-David

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev