Skip to content Skip to footer

The song of the bees – Api therapy

At the Gilalai Institute for Energy & Consciousness, we’ve got bees. Primarily for the scent, diversity and bee sound. The garden has magically become incredibly fertile and buzzes with bees in spring and summer.

I en af vores tre træhytter har bi-avler Ole Andersen bygget en Api-terapi bænk. Bænken er af træ og indeni er der plads til otte bi-kasser med to familier i. Bierne har fri adgang fra bænken gennem sidevæggen. Der er altså ingen bier inde i hytten. Lyden af biernes summen trænger op igennem bænken, hvis overflade har store huller, som trænger igennem nettet fra bihusene.

Api-terapi er meget udbredt i øst-landene især Ukraine, hvor selv præsidenten har sin egen Api-terapi bænk. Når man lægger sig på den let summende bænk, afspændes kroppen og man føler sig omsluttet af noget trygt og oprindeligt.

Struktureret vand, er den fuldkommen rene og energifyldte del af vand, som ligger i et meget tyndt lag på overfladen. Formen på struktureret vand er identisk med de heksagoner, som bierne bygger deres vokstavler i.

Githa Ben-David eksperimenterer med bænken og er selv meget glad for at ligge på den, idet den fører en ind i en dyb ro. Hun har en idé om at stille vand på bænken om natten og undersøge, om vandets struktur ændres, for hvad nu hvis biernes lyd, som ligger i den ende, hvor DNA -et påvirkes (25 Hz får vand til at sno sig), kan oplade vores drikkevand og gøre os raske og sunde?

Se video med vand som snoer sig ved 25 Hertz her:

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter