Skip to content Skip to footer

Foredrag og Workshop i Sang til Selvhjælp på Holistisk Akademi Fre.d.29 og lør. d.30.9

Kære Venner

Dette foredrag https://holistiskakademi.dk/event/foredrag-om-sang-til-selv-hjaelp-v-githa-ben-david/ og denne endags workshop https://holistiskakademi.dk/event/sensommer-sang-til-selvhjaelp-workshop/ er  de sidste på dansk i år, bortset fra at drengene og jeg holder julekoncert i Unitarernes Kirke i København.

Da Corona hvisler i hjørnerne og vintersæsonen sætter ind – selvom det er svært at tro på med det her vejr, så vil jeg gerne dele nogle ganske enkle metoder, som kan optimere dit helbred – gennem Sang til Selvhjælp.

Jeg er blevet bedt om at tale såvel om den videnskabelige forklaring på Sangs dybdegående virkning i både psyke og krop, – som at give praktiske eksempler, hvor publikum (hvis de ønsker det) prøver f.eks. indre undertoner på egen krop. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan aktivere med indre undertoner, som kan ses som energi-tilførsel. Således gennemgår jeg selv dagligt mine meridianer og har stor glæde af det. Man kan lave en ret præcis diagnose, når man er trænet… alt det fortæller jeg om.

Jeg håber vi ses .

I november måned starter jeg en ny række webinarer om “The Extra Ordinary Vessels” – Disse er kombinerede meridianer, som har dyb indvirkning på grundlæggende psykiske problematikker. Webinarerne laves til ære for Sybille Sciønning, som netop er død efter mange års sygdom. Hun gav mig to bøger om emnet, som jeg er meget taknemmelig for. I hører nærmere. Der sker hele tiden lyd-undere. Der er meget arbejde og tak for det og denne smukke tid. Tak for den du er. Din essens.

Kærlig hilsen

Githa Ben-David

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev