Skip to content Skip to footer

Grail of Salt, Juleundere, Ceremoni til Koncert d.17.12 i København

Kære Alle

Vi, Ghil og jeg, øver til koncerten i Unitarernes Hus på Søndag d.17.12 kl. 15-17, Dag Hammarskjóldsalle 30, Kbh. Ø. Muligvis er det en dum dato, da mange har meldt, at de ikke kan komme. Der er altså stadig billetter, og som det står lige nu, vil man kunne købe billetter ved døren med kontanter – 200 kr. Ligeledes vil min, Githa’s, bog ”Liluja”, som er en ret aktuel spændingsroman, der prøver at se Palæstinakrisen fra alle sider og fra et menneskeligt perspektiv – være at købe. https://githabendavid.dk/product/julekoncert-i-unitarernes-hus/

Grail of Salt
Jeg er netop færdig med en ny sang omkring den tid, vi lever i lige nu. Den tager udgangspunkt i Det Døde Hav, som for mig, symboliserer et hav af tårer, hvor essensen (Essenerne havde deres universitet ved Qumran ved det Døde hav ), nemlig saltet – bliver mere og mere fremtrædende, fordi havet, på jordens laveste sted, er ved at udtørre. Kampen om det hellige land – er det også en kamp indeni os? Vand uden salte kan ikke lede strøm.

Til koncerten laver vi en lille ceremoni for menneskehedens fælles ”Grail of Salt”. I den forbindelse synger vi også ”Zeros”, ”Bless the Water” og ”Halleluja”(velsignelse af vores indre vand, ild, lyd og hjerte).

Ghil har skrevet to nye fantastiske sange og har udviklet sig til at blive at vidunderlig sanger og guitarist. Vi glæder os meget til at synge for og med jer. Jeg sender tekster ud til jer, der har købt på vores side lørdag d.16.12. Til jer der køber billet ved døren har vi nogle trykt også.

Juleundere
Vi (Merete, Maja, Anette og jeg) har fået tilbagemelding om flere med kræft, der er kommet sig/ eller er i bedring, tumorer der bliver mindre. Det er normalt vanskeligt at få 100 procent sikkerhed for, at det er vokal lyd/sang der har helbredt nogen, fordi mange også har modtaget eller modtager kemo eller stråling.

Men når tumor bliver decideret mindre, imens man synger, så er der ikke så meget at rafle om.
Ud over at dem, der selv gør en stor indsats ved selv at synge dagligt samt modtager lydterapi, enten får standset kræftens fremmarch eller gradvist bliver bedre, er der en ny tendens i behandlingen, hvor kræften døer inden i tumor:

En kvinde med en tumor i bugspytkirtlen deltog i et ugekursus (en kræftform som er meget svær at behandle konventionelt). Vi (lydhealerne) fik traumelyd, men denne forsvandt efter et par dage, hvorfor vi troede, at tumoren var væk. Tre dage efter hjemkomst fra kurset blev kvinden scannet igen på hospitalet. Tumorens størrelse var uændret efter ugen, men det viste sig, efter operation, at der ingen kræft var i tumoren, hvilket er ganske usædvanligt. Vi har oplevet det samme i forbindelse med en biopsi af en cancer knude i en lever, hvor tumoren var uændret i størrelse, men al kræften var død indeni (efter lydterapi). Dette er en ny tendens.

En belgisk kvinde fra vores uge med behandlinger og sang til selvhjælp føler sig helt rask, men hun vil ikke på hospitalet og tjekkes, af angst for at blive skræmt ved det, foretrækker bare at have det godt… så lydens effekt er ikke videnskabeligt verificeret, kun ved vi, at kvinden var opgivet med kræft stadie 4, før vi gik i gang, og nu oplever hun sig som rask.
Jeg takker for de mange gode lydhealere, der påvirker en bred vifte af lidelser. Sår der heler som ellers ikke kunne hele og bedring af epilepsi, knæsmerter der forsvinder, hofter der pludselig ikke længere gør ondt. I går havde jeg en klient med et migræne anfald, der forsvandt ved vokal lydhealing samt for et par dage siden en Corona, som kom i kraftig bedring- også over telefonen.

Forening for Vokal Lydhealing sat på hold
Vi har besluttet at vente lidt med at starte den ny Forening for Vokal Lydhealing. Jeg sender mere information desangående i et senere nyhedsbrev med links til de gratis webinarer omkring De Extra Ordinære Meridianer for psyko-emotionelle problematikker. Jeg forbereder lige nu DU Mai, som er den maskuline kraft. Det er SÅ spændende, og – ja lyden aktiverer meridianen og skaber bølger af emotioner, lidt lige som en afgiftning. Meget hårdt men også inspirerende – Grail of Salt – Essensen kommer tættere på, og bevidstheden udvides.

Jeg håber vi ses, på Søndag, for det er efterhånden sjældent, at vi laver live koncerter. DMI siger 9 grader (dvs. ingen snestorm), så hvis I alligevel skal købe julegaver hos mig (bøger & Cd’er kan evt. bestilles signerede på denne mail) eller i København generelt passer det hele. Dørene åbnes klokken 14.15 – husk at medbringe en vandflaske.

Julekram fra Githa

 

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev