Skip to content Skip to footer

Julebuds-lyd fra Githa

Kære Alle

Mørket og kulden har sænket sig over Norden. Vi tænder snart kalenderlyset og tæller ned til solhverv og vore koncerter d.17* og 21.12*,  alt imens vi må gennemgå de processer, mørket byder på. Der er en bred vifte af resultater fra lydterapeuter i både ind og udland. Jeg takker alle jer lydterapeuter, der bidrager med lydhealing og sang til selvhjælp ude i verden. Der er mange helt utrolige resultater, men jeg prøver at moderere mig med at dele, da vi må holde ydmygheden og nyhedsbrevets længde i skak. Her er en tilbagemelding fra Frankrig.
The first sound session made all pain disappear, the entire body vibrated with the sensation of a weight being lifted off me.Then I received regular distance sound healing by Marine. The knee oedema went down very quickly. The calve became supple again. I was able to walk rapidly ( in one week).”  Martinique

Lydterapeuten er Marine Bourcelot, som kan kontaktes her: marinecaille@gmail.com

I 2024 vil vi I stigende grad arbejde med Sang til Selvhjælp, idet det er den mest effektive måde, at heale på, når modtageren af lyd også selv arbejder med sin stemme. Merete Vestergaard har sine sanggrupper 4 x ugentligt mva6209@gmail.com og Bernt Lassen (Billund) har foreslået at lave en mande-sang -gruppe med særligt fokus på kræftramte.

Ren Mai, nr. 2 af de 8 psyko-emotionelle ekstraordinære meridianer har jeg eksperimenteret med at lydheale med Hung Song, hvilket, op til fuldmånen, satte mig i kraftig proces: Den kvindelige kraft, alle Yin-meridianers moder står for mørket, det kølige overblik og ansvaret for at nære skabelseskraften, barnet – ideen, der følges til manifestation fra Enheden ind i verdens dualitet. Den ubetingede kærlighed man forbinder med særligt moder men også med faderskab, hvordan kan vi leve balanceret op til den, uden at vi selv og andre bliver ofre for vores gode vilje, angsten for ikke at slå til? Det vrimler med udfordringer. Hvordan kan vi nære det sårede barn indeni os selv og blive autentiske?

Arbejdet med Ren Mai har givet nogle vidunderlige svar, som jeg glæder mig til at dele med jer i et
Gratis webinar: Søndag d.3. December kl. 20-21
Teori omkring Ren Mai og meditativ Hung Song aktivering af denne. https://vimeo.com/event/3812543

Mandag d.4. december kl. 20-21 Vokal Lydhealing af problematikker relateret til Ren Mai. Problemer relateret til bl.a.: Underliv, hormoner, svangerskab, prostata, astma, stimulering af dannelse af nyt bindevæv, ødemer, urologi, hjerte, pericardium, stemme, nyrer, lunger… Pris 180 kr inklusiv 25 % moms. Jeg åbner for chatten 15 min før start og nedskriver de generelle behov for healing (sprog engelsk).

https://online.gilalai.com/vare/sound-healing-webinar-2-of-8-ren-mai-self-care-mother-energy-4-dec-2023/

Google crome anbefales som browser, hvis du har problemer med at bruge chatten.¨

D.17.12  kl 15 – 17 julekoncert i Unitarernes Kirke med Ghil og Githa, Dag Hammarskjölds allé 30, 2100 Kbh Ø. Pris 200 kr Der er stadig billetter (plads til max 200). Vi er gået i øvelejr og glæder os SÅ MEGET til atter at synge og lydheale sammen med jer. Jeg arbejder på en ny sang til ære for havet – “Grail of Salt” også Ghil har skrevet nye sange, som vi glæder os til at dele med jer.

https://githabendavid.dk/product/julekoncert-i-unitarernes-hus/

Her er en tilbagemelding fra vores sidste koncert:

”Tusind tak for en smuk koncert. Der var øjeblikke, hvor jeg var rørt af musikken og sangen på en måde, jeg aldrig har oplevet før. Jeg er helt vildt taknemmelig for at have oplevet det.”  Rose, 20 år

d.21.12 Online Koncert for Solhverv, Ghil og Githa kl.19-21(Cet) 180 kr.

Meditation, fællessang og koncert.

https://online.gilalai.com/vare/live-online-christmas-concert/

Tak fordi du opløfter energien i denne tid med din bevidsthed og din evne til at se lys selv i det dundrende mørke.
Glædelig jul – på Søndag d.3.12 fødes et barn gennem Ren Mai – Det smukkeste barn – nemlig dig.

Kh Githa Ben-David

 

 

 

 

 

 

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev