Skip to content Skip to footer

Lyd-letter fra Githa Ben-David

Kære Venner

Underværker kan gøre én mundlam ligesom chok kan. Jeg har oplevet begge dele i de sidste to måneder, hvor I ikke har hørt fra mig. De højere kræfter manifesterer sig nu, og med det øgede lys bliver skyggerne endnu tydeligere end før. Lige nu befinder jeg mig omgivet af skønhed og nærvær: Mine elskede sønner, frihed, haven, og solskin dag ud og dag ind. En rigdom af blomster, grøntsager, jordbær og kirsebær, der sker helbredelser for mine elever og mig. Hjertet overvældes af taknemmelighed.

Under “International Education in Vocal Sound Therapy” på Molino Del Rey (maj 2023) i det sydlige Spanien, var vi 22 kvinder. Det var en meget fin gruppe. Alle lyttede til hinanden under den daglige intuitive koriske lydscanning. Vi løftede bogstaveligt talt energien som et tyndt tæppe i vores cirkel – lyttede og fungerede som en enkelt organisme. Ved ugens afslutning blev energien stabil, og det føltes som et fint energi-vandfald, rislende ned gennem benene og videre ned i jorden. Da Anthony, ejeren af Molino del Rey, lå i midten, græd han af rørthed (det er ikke normalt for ham) efter oplevelsen af at svæve i en himmelsk tilstand, hvor han fandt sig selv The omgivet af engle.

Jeg takker for oplevelsen af enhed med jer derude. Det er svært at finde ord.  “Tonen fra himlen” er vores redskab til at kommunikere med og  forene os i enhed gennem de højere sfærer.

Billedet er fra Fabien Mamans eksperiment i 1987, der viser, at stemmen er den mest effektive akustiske lyd til at bryde cellemembranen i kræftceller (han afprøvede stort set alle former for akustiske instrumenter).

“Fond of The Note from Heaven”

Merete Vestergaard, Henning Strange og jeg mødtes i forbindelse med en workshop i Roskilde og drøftede mulighederne for at etablere “En fond for Tonen fra himlen”. Det er min drøm at etablere et sted (Anthony og Lidiya er åbne for at starte det i Molino Del Rey, det sydlige Spanien i deres paradis), hvor vi kan holde energien af kærlighed og medfølelse gennem daglig overgivelse til “Tonen fra himlen”. Et sted hvor folk kan komme forbi og blive løftet, healet og bo i en periode. Dygtige lydhealere kan være der på skift, og elever kan deltage. “Fond of the Note from Heaven” skal støtte os med løn til en sekretær, der vil registrere resultater, besvare spørgsmål og tage sig af bookninger af kurser og individuelle sessioner med lydterapeuter uddannet i vokal lydterapi. Udover dette kan folk i nød søge økonomisk støtte til deres lyd-terapi gennem fonden. En grundlæggende del vil være at kunne betale en læge til at undersøge og rådgive alvorligt syge klienter, herunder at købe en ultralyd scanner så vi kan se hvor vidt lydterapi er den rette behandling. Så hvorfor ikke række ud efter hjælp?

Der er allerede to søde mennesker, der gerne vil hjælpe med fondrising.

Lige nu er der mange flotte resultater, at jeg næsten ikke tør nævne dem, fordi vi  organisere os, og lydhealere må uddannes for at følge med de mange mennesker, der ønsker lydhealing.

Tre Enkle Cases:

“Hej Githa. Jeg takker dig for de to online lydhealinger. Du har givet mig et nyt liv uden migræne/hovedpine, som jeg har døjet med i 30 år. Med venlig hilsen Nichlas”

Nichlas´syn var truet grundet bivirkninger af den medicin, han tog mod sin migræne. Det ser ud til, at lydhealing med Hung Song knuste en lille blodprop over hans højre øje, ifølge hans øjenlæges feed back.

“Hej Merete. Jeg har ikke flere smerter i mine ankelled. Efter lydhelaingen gik jeg flere gange på toilettet. Min ven undrede sig over, hvad der skete, da jeg nu går normalt.”
Lydterapeut, Merete Vestergaard mva6209@gmail.com

 

“I årevis har en klient lidt af hævelser, røde udslet og bumser i ansigtet. Efter tre behandlinger med lydhealing af hans krop/meridianer er hans hud nu normal. Klienten oplevede tydelige reaktioner som prikken i ansigtet og i maven og tarmene.”   (Klienten lider af acne rociasia relateret til utæt tarm). Lydterapeut, Henning Strange, +45 21363805  henningstrange@gmail.com

 

Gratis meditation med Tonen fra himlen. Denne smukke optagelse er fra Trinitatis Nat kirke den 11. april 2023. Opvarmningen og sangen er ledet af Henning Strange på denne sang aften.  https://githabendavid.dk/product/trinitatis-natkirke-den-11-april-2023/

 

The Budwig Institute
Vi var tre lydhealere Budwig Instituttet i Malaga, (de behandler kræft med holistiske metoder). Dette var en smuk oplevelse, selvom det var en skuffelse, at de ikke havde nogen scanner, der kunne foretage en ordentlig kontrol af virkningen af vores lydhealing, (hvad vi troede de havde- Det visgte sig at være en Vega test). Alle tre klienter (en læge fra Slovenien, en Engelsk pige og en Fransk mand) gav positiv feedback. Vi venter stadig resultaterne af hospitalsscanninger. Moderen til den 6årig pige med en tumor i baghovedet (hun fik livsforlængende palliativ medicin efter kemo, der ikke fungerede), siger, at hendes datter virker som o hun er helt sund og har stoppet alle lægemidler. Vi  afventer svar fra scanning på  hospitalet.

I denne uge deltager Merete Vestergaard og jeg i et eksperiment i Israel, hvor vi lydscanner klienter fra Israel online. Forhåbentlig vil lægen foretage en ultralydsscanning under lydhelingen. (Han er begyndt at trække på det her i sidste øjeblik. Det gør læger åbenbart ). Projektet vil blive filmet.

 

Kalender for internationale aktiviteter:

Den 15. juni kl. 18 (Cest): Introduktionskursus “The Note from Heaven” Gratis webinar iBe One Neo Network, vært Lauren Grey, USA https://newearthone.com/courses/mastery-empowerment-course-the-note-from-heaven-a-bridge-to-oneness-and-healing-with-githa-ben

Den 29. juni, online workshop: “Heal pineal med lydhelbredelse” – College of Psychic Studies, England 7-10 PM (Cest), 75 pund, 55 pund for medlemmer. https://www.collegeofpsychicstudies.co.uk/workshops/sound-healing/heal-the-pineal-with-distant-sound-healing/?id=4602

Den 30. juni kl. 19-21, (Cest- København)”The Note from Heaven, a Bridge to Oneness and Healing “ Mastery Empowerment Course, af Lauren Grey, USA – 33 $ https://newearthone.com/courses/mastery-empowerment-course-the-note-from-heaven-a-bridge-to-oneness-and-healing-with-githa-ben-david/?portfolioCats=162 – 27. august International Online Uddannelse i Vokal Lydterapi, 8.30 -11.30 AM (CEST) https://online.gilalai.com/vare/international-online-education-in-vocal-sound-therapy-ved-githa-ben-david-d-20th-of-august-27th-of-august-2023-2/

Den 15-17 September Kursus i Selvhelbredende Sang hos Tidslerne (for medlemmer) på Mors. Merete Vestergaard assisterer mig lørdag.

D. 29 September Foredrag om  Lydhealing, forskning, Hung song og Tonen fra himlen, hos Holistisk Akademi på Djursland kl. 19-21 Nærmere oplysninger Zelinna:4166 6454

D.30 September Workshop: Lydhealing af din Pineal Kirtlen og hormonelle kirtler med Tonen fra himlen og Hung Song. kl. 10 -15.30 Nærmere oplysninger Zelinna:4166 6454, Holistisk Akademi.

Den 11.-14. oktober, International Water Conference, Amsterdam. Jeg, Githa Ben-David, er inviteret som taler.

Den 22. – 29. oktober, International Education in Vocal Sound Therapy, Molino del Rey (få pladser tilbage)

November åben behandling i Molino del Rey i tre uger, ikke fastsat endnu. Er du interesseret? Kontakt githabendavid@gmail.com

17. december, livekoncert/online med Githa Ben-David &; Sons, kl. 15-17 i Den Unitariske Kirke, Dag Hammarskjölds allé 30, 2100, København.  https://githabendavid.dk/product/julekoncert-i-unitarernes-hus/ Denne koncert vil også blive solgt online, og deltagerne vil blive vist live via en projektor, og vi vil sende hinanden healing rundt om Jorden. 200 kr.

Ugentlige møder til fælles træning:

The Note from Heaven grupper online, onsdag og fredag kl. 20-20.45 (CEST) på engelsk under ledelse af Merete Vestergaard mva6209@gmail.com

Tonen fra himlen-grupper online, på dansk tirsdag og søndag kl. 10-10.45 under ledelse af Merete Vestergaard mva6209@gmail.com

Matin Delfs: Tonen fra himlen & lydhealing. Fysiske møder hver tirsdag kl. 19-20:30 100 kr./ donation
Hvor: NOR, Hejrevej 30, 3. sal , 2400 Kbh Nv.
Tilmelding : sms til Martin Delfs tlf. 40404063

Kom ud og få jordforbindelse – fingre og fødder i jorden, i sandet i havet.
Så opløftes din Sjæl i lyset og tidens bevidsthedsudvidelser kan rummes.

Vi er Ét i vores essens. Du er aldrig alene.

Githa Ben-David

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev