Skip to content Skip to footer

Maj Sang

Kære Ven

Hvad bringer fremtiden os? Alting forandrer sig konstant. Vi drejer med jorden rundt i dens svingende magnetiske udvikling og må hele tiden justere balancen med små og store skridt for at være her.

Lige før et stort skridt må tages, kommer angsten og uroen på banen, for taber vi nu alt det, der giver os tryghed og sikkerhed? Alt det der gør os satte? Ja måske – men det at fuldføre skridtet giver os i tilgift en masse energi – netop fordi du selv tager skridtet og aktiverer din maskuline side.

På søndag d.5.5 kl. 20-21 PM Gratis webinar https://vimeo.com/event/4272160

Hung Song balancering af”Yang Qiao”. Det er det syvende webinar af i alt otte omkring De Otte Ekstraordinære Meridianer for Psyko- Emotionel Smerte. Yang Qiao og Yin Qiao (som jeg fremlagde sidst) handler om at balancere Yin og Yang i kroppen. Yang Qiao handler om at balancere stress, hovedet der har for mange tanker eller en hyperaktiv organisme der som en løsrevet godsvogn tordner ned ad bjerget og ikke synes at kunne stoppe før den kører total  i sænk. Det handler om at balancere en over stærk Yang energi, som projicerer sine problemer ud på verden, som man har et personlig mål om at lave om uden at helme før man falder om af udmattelse. Yin Qiao derimod handlede om at ville lave sig selv om for at tilpasse sig verden. En balance imellem de to retninger vil give en indre ro og åbne muligheden for at gå ind i øjeblikket. Begge ekstremer afskærer en fra balance. Yang Qiao er også nært forbundet med Yang Wei, idet de traumer som styrer begge ofte er samlet i nakke, skulder og hofte regioner, hvor disse er lagret i skulderblade og sacrum. Epilepsi, for højt blodtryk, hovedpine, prostata-problemer, urologi, alle stress relaterede sygdomme er forbundet med Yang Qiao (for stor dosis maskulin energi) ubalance i muskulatur idet de ydre muskler er opstrammede og de indre (feminine) svækkes.

The Yin Qiao Webinar er nu editeret og kan købes her: https://online.gilalai.com/vare/hung-song-stimulation-of-the-yin-qiao-meridian-webinar-6/

Der er mange positive tilbagemeldinger om healinger fra det sidste Yin Qiao Webinar, hvor der også indgik en meditation for solformørkelse.

På mandag d.6.5 kl. 20-21 dansk tid, Lydhealingswebinar omkring Yang Qiao. Det er særligt hoved, nakke, epilepsi – rysten – som også kan ses som kroppens lyst til at ryste gamle traumer af sig. Skuldre og hofter- Afbalancering af Yin og Yang Qiao, der er i fokus. Der laves et kort ud fra de beskeder der løber ind på chatten fra deltagerne fra kl. 19.40 -20.00

Pris: 180 DKK  https://online.gilalai.com/vare/sound-healing-webinar-7-of-8-yang-qiao-the-head/

Lørdag d.18.5 kl. 19 -21 Webinar hos New Earth One/ Acoustic Health ved Lauren Galey, Boulder, USA. “Heal yourself and Others with Sound”. Foredrag/healing ved Githa Ben-David feat. Merete Vestergaard, som er med til at demonstrere den healende effekt af interferens. https://newearthone.com/courses/mastery-empowerment-course-heal-yourself-and-others-with-sound-with-githa-ben-david/ 33 $

 

Søndag- Mandag: Eksklusivt kursus på dansk: Pinsesang til Selvhjælp og Healing på Gilalai, Lemmestrupvej 15, 8300 Odder med Githa Ben-David og Merete Vestergaard. Alles meridianer gennemgås med Hung Song. Der bliver fælles healing samt instruktion i, hvordan man bedst kan heale sig selv og styrke immunforsvaret med ganske enkle tiltag.

Kl. 10 -16 begge dage. Kurset er ind til nu kun udbudt i det danske Nyhedsbrev, men vil blive annonceret også på Facebook i den nærmeste fremtid, ifald der stadig er pladser. Pris:1400 (lørdag) 1500 kr (søndag inklusiv vegetar mad til frokost). Max 15 deltagere. 2500 kr for begge dage. Tilmelding: Merete Vestergaard: mva6209@gmail.com  209 86 209.

Årets sidste Online Education in Vocal Sound Therapy er Søndag d.9.6 -16.6 2024 Tidspunktet afhænger af deltagernes ønsker og tidszoner. Der er 4 pladser tilbage. Er du første gangsdeltager, kræver det at du investerer i 20 timers lektioner (editerede film fra en live uddannelse), idet vi tager udgangspunkt i disse lektioner, så vi ikke sidder mere end 3 timer dagligt foran computeren.

Du har evig adgang til lektionerne, og disse kan faktisk give dig et rigtigt godt fundament som Vokal Lydhealings Terapeut, idet du kan gentage stoffet så ofte du vil.

Se link her: https://online.gilalai.com/vare/international-online-education-in-vocal-sound-therapy/

De sidste nye resultater:

Flere kræftramte synes i bedring. En tumor hos en kvinde blev flad, ændrede form og svandt 1 cm i dag. Vi afventer svar fra undersøgelser hos andre. Desværre kan man ikke blive undersøgt, hvis man føler sig rask og undsiger sig hospitalets tilbud om behandling. F.eks. har vi netop haft et tilfælde med en brystkræft med spredning til rygsøjle, hvor man ville give stråling ind på en tumor som vokser inde i rygsøjlen. Kvinden mente, at den var mindsket under vores uge på Molino del Rey, men hospitalet og selv privathospitaler nægter at MR-scanne hende for at få healingen verificeret, fordi hun undsiger sig stråling, som risikerer at ødelægge leddet. Den enkelte tager selv ansvaret for beslutningerne, men hvor ville vi ønske, at Lydens virkning kunne blive understøttet af MR-scanninger.

Jeg ville foretrække at samarbejde med hospitalerne, men da det ikke er muligt, bliver vi nødt til at finde en løsning, så nogle af os lærer at bruge en ultralydscanner til husbehov, således at vi kan se om lyden har virkning på brystkræft f.eks..

Hvis nogen ved hvordan, eller vil lære fra sig, hører vi gerne om det.

Vi, Merete og jeg, arbejder på at lave et Pop-up retreat center på Molino Del Rey i Jan – marts 2025 for kronisk syge, der kan glide ud og ind efter behov, deltage i et grundforløb og tilkøbe sig behandlere hos deltagende Lydhealere/ Merete og jeg.

I hører nærmere i næste nyhedsbrev desangående.

Hav en dejlig varm dag og glæd dig til at afbalancere din Qiao meridian… når vi går ind i Juni aktiveres galdeblæreenergien og vi får overstrømmende kræfter. Her er det godt at kunne balancere sig selv. Det pibler op af jorden allerede.

Fold dig ud i dette smukke blomster flor

Githa

 

 

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev