Skip to content Skip to footer

Nyt fra Githa BD 23.02 -2023

Giv aldrig op men opløft dig i troen på lyset, lyden, dine drømme

Om morgenen lige før solopgang kan du høste ”manna”, som er indeholdt i luft og dug og indeholder den reneste energi i døgnets 24 timer. Rensning af jorden og kroppen hører til denne årstid, hvor vi forbereder os på at udfolde os, nu hvor lyset lukker alting op og lægger an til skabelsen af nyt liv.

Jeg, Githa, er så taknemmelig for at opleve, at mine elever/uddannede lydterapeuter får flere og flere positive resultater. Et vidunderligt træ med stærke rødder sætter lysegrønne skud nu. Deres mange casestories kan du læse i slutningen af dette nyhedsbrev (forkortede udgaver).

”Hjælp- en personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit” er nu oversat til engelsk: “Help”  samt udgivet som E-bog både på dansk og engelsk:

“Help” https://online.gilalai.com/vare/help-e-book/

“Heal the Pineal” https://online.gilalai.com/vare/heal-the-pineal-e-bog/

“Hjælp” https://online.gilalai.com/vare/hjaelp-e-bog/

“Sparkles”skrev jeg I 1988 til en uropførelse i Marmorkirken i København. Kompositionen blev fuldkommen som jeg havde forestillet mig -og står som en spirituel oplevelse  ikke mindst grundet de to fænomenale musikere – Susi Hyldgaard på klaver og Vit Musil på bas (Githa BD -Ten-Sax). I filmen “The Note from Heaven” (af Lars Muhl) kan man høre dele af stykket som baggrundsmusik til billeder fra Norge. https://www.youtube.com/watch?v=rU_sH4TxPIw 6:40 Båndoptagelsen er blevet digitaliseret til ære for Susi, som desværre ikke længere er blandt os (døde 21 Jan 2023).

Her kan ”Sparkles” downloades/købes for 15 kr. https://githabendavid.dk/product/sparkles/

Invitation af 1-4 mennesker som ønsker at prøve Lydhealing på en tumor I bryst hals eller bugspytkirtel.
For at kunne bedømme om Lydhealingen virker, er det vigtigt, at tumors størrelse kan mærkes og eller, at der er en hospitalsundersøgelse i vente kort efter lydhealingen. Behandlingerne foregår på min Internationale Uddannelse i Vokal Lydterapi, ved Odder lørdag d.4 marts kl. 20-21. Det foregår online på engelsk foran 22 elever, som er samlet i et undervisningslokale, hvor I der modtager online lydhealing vil kunne ses via en projektor på væggen.

Vi starter med at skanne hjernen: amygdala, hippocampus, Pineal, hypothalamus og hypofyse samt hjernestammen med ”Hung Song” ( undertoner). Herefter lever og nyrer fulgt af  individuelle behandlinger af tumorerne. Hvis du har interesse i at deltage (energien er ofte høj ved sådanne forsamlinger), kontakt da venligst githabendavid@gmail.com

Mødet filmes men deles kun med de medvirkendes accept – det foregår på : https://meet.jit.si/
Room-name:   Thenotefromheaven
Brug google crome som din browser – så fungerer teknikken.

Koncert: Af hjertet tak til alle jer der mødte op i Unitarernes Hus d.5.Februar til Ghil’s og min lydhealingskoncert. Det var en mindeværdig og rørende dag for os. Også tak til de mange lydhealere, som behandlede folk i pausen og til Runi Gindesgaard og Martin Delfs – begge lydhealere, der hjalp og spillede orgel, sang Tonen fra himlen, lavede lyd for os m.m.. Vi vil lave flere koncerter, men Ghil skal lige have sin studentereksamen – og måske får vi også Peleh, min ældste søn med næste gang. Her er et udpluk af en respons: Der var øjeblikke, hvor jeg var rørt af musikken og sangen på en måde jeg aldrig har oplevet før. Jeg er helt vildt taknemmelig for at have oplevet det.”

International Note from Heaven-online-group (in English ) opstartes af Merete Vestergaard hver onsdag og fredag fra 20-20.45. Første gang 8 marts. Man deltager i 8 møder for 300 kr. Mva6209@gmail.com

Dansk online Tonen fra himlen-gruppe ledet af Merete Vestergaard er stadig hver søndag og hver tirsdag fra kl. 10 – 10.45 Det koster 300 kr om måneden (for 8 gange) eller 80 kr pr. gang. MobilePay: 20986209.

Casestories med Lydhealing:

Kræft i bugspytkirtel:
En kvinde, der har fået at vide hun skal dø af hospitalet, har efter 5 lydhealinger nu ikke længere sygdom i bugspyt-kirtelen. Dette er hospitalets udtalelse. Hun har en tumor i leveren, som vi arbejder videre med.

En mand fra Ottawa, USA har jeg Githa lydhealet to gange over telefonen lige op til en CT -scanning, som viste at canceren er stoppet med at vokse, men at tumoren stadig er der.

Merete Vestergaard Mva6209@gmail.com

Kræft i bughinden
En kvinde med kræft i bughinden fik en lydhealing 14 dage før hun skulle ind og scannes. Jeg sang også lidt på hende (efter aftale) samme morgen som hun skulle ind og scannes. Scanningen viste at kræften var aftagende. Der var færre kræftceller.

Brystkræft
Jeg har i øjeblikket 3 klienter med brystkræft. Fælles for dem alle er, at de har haft knuderne i mange år.. og at knuderne hos dem alle er blevet markant/mærkbart mindre. Hos den ene kan knuden nu ikke længere ses udefra. Den har været synlig i mange år.

Cyste i halsen
En cyste i halsen på en ældre mand er forsvundet helt. Han har fået 3 fysiske behandlinger.
En cyste i halsen hos en kvinde er også forsvundet.

Sår på foden.
En ældre kvinde, der i flere år har haft nogle sår (huller) på sin ene fod, som ikke har villet hele, fik efter 2 lydhealinger sygeplejerskens (som skifter hendes forbinding) ord for, at det ene sår var helet. Ny hud var dannet og det var tørt/lukket. Det andet sår var blevet markant bedre, væskede ikke længere og der var ny hud over dele af såret.

Vandcyste bag øje forsvundet
En kvinde fik målt sit syn på et øje kort efter en lydhealing. Kvinden havde 30 procent syn på øjet før lydhealingen grundet en vandcyste – hos øjenlægen blev det efterfølgende målt til 80 %, cysten var nemlig borte og operation er derfor aflyst.

Jytte Johansen: jytski66@gmail.com

Kræftknuder: En kvinde havde mange små ydre kræftknuder – vi tog billeder for at kunne se forskellen fra hver behandling. Efter 4 lydbehandlinger, er 80 procent af knuderne væk. Derudover har hun fået bedre balance og hendes nedsunken forfod er blevet bedre.

Smerter i benet: En kvinde med smerter i benet, så hun ikke kunne sove om natten gav jeg 10 min lydhealing. Smerterne forsvandt med det samme og her 1 måned efter har hun stadig ingen smerter.

Kroniske smerter: En kvinde med kroniske smerter gennem 30 år, fik en lydbehandling og havde ikke smerter en hel uge efter.

Hørelse: En kvinde fik en online behandling da hun ikke kunne høre fuglesang og heller ikke hendes vækkeur. hun skrev til mig dagen efter at nu kunne hun høre både fugle og vækkeur.

Tinnitus:  efter 3 behandlinger gik den ned på 2/3 på begge øre hvor den havde været 8 på begge øre. Klienten valgte at stoppe efter 3 gange – da han nu synes han kunne leve med det. Her 2 mnd efter er den stadig nede på 2/3.

Trine Juul Andersen trineja@gmail.com Tlf: 22622324

Knæ-smerter
I 8. klasse er en drengs knæ gået af led to gange. Hver gang har jeg taget hans smerter med lydhealing.

Stress
Sekretæren har været sygemeldt med stress. Da hun efter et stykke tid på arbejdet fik symptomer igen, blev hun bange. Jeg lydhealede hende to gange især på hjerne og masser af undertoner til fødder og krop. + sang for hende. Hun er tilbage på arbejde, har det godt og er meget glad.

Marieke Voskamp: www.mariekevoskamp.com 0049 157 89315115 (Telefon/WhatsApp/Telegram) NL: 0031 6 41472709 (Telefoon)

Pain in the back with which the man normally would go to an osteopath. After vocal sound healing he felt completely released and free of pain and the pain stayed away since then.

Pain in the right shoulder after falling from bike 4 weeks ago, not able to lie or sleep on that shoulder. Treatment: Feedback one night after the first sound healing: “Dear Marieke, for the first time in 4 weeks I was able to sleep on my right side, thanks to your treatment.” After 4 days I sang on the shoulder again, and it again improved. After a week I sang on it for the third time and the pain disappeared and stayed away since then.

Tiredness, often ill, severe pain in the shoulder. Reaction after two treatments with full body vocal sound-scanning:“I am much clearer in my head since the treatment, the heaviness has gone, the shoulder goes much better, and I have more energy.”

Inflammation in the upper tooth. I sang on it locally and the pain went away for a couple of days. I sang on it again and the pain disappeared.

Taknemmelighed for alt det gode der sker og til alle jer der med jeres åbenhed er en del at dette.

Githa Ben-David

 

 

 

 

 

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev