Skip to content Skip to footer

Nytårs Nyhedsbrev fra Githa Ben-David

Kære Alle

Velkommen til 2024. Arbejdet med de ekstraordinære Meridianer og psyko -emotionelle traumer, har sat en bølge af hændelser i gang i mit liv, og jeg håber inderligt, at de ikke bliver for voldsomme for jer, der ligeledes er gået ind i  arbejdet med dem. Om ikke andet så kommer vi nærmere vores autentiske selv med storm-skridt.

Nytårsnat stod jeg op for mig selv og brød en tavshed, som har pint mig i årevis. Jeg takker for hjælp og støtte i den anledning fra gode venner. Vi kan være præcis dem vi er, med al den bagage vi bærer, så længe vi er åbne, sande og autentiske og dermed sætter vore medmennesker fri, så de ved, hvor de har os.

På søndag d.7.1.2024 kl. 20-21 dansk tid, gratis webinar om DU Mai – meridianen. Den maskuline kraft : Neurologi, febrile sygdomme, manio-depressivitet, Parkinsons, hæmorider, urologi, hormoner, selvtillid, nysgerrighed på livet, fremdrift, livsmod og energi.

Denne meridian aktiverer både den maskuline og kvindelige kraft, da den nedadgående bevæger sig igennem Ren-meridianen (grenen der bevæger sig midt på kroppens forside). Brug dette link: https://vimeo.com/event/3974982

Mandag d.8.1.2024 kl. 20-21 dansk tid, Lydhealingswebinar med afsæt i Du Mai- meridianen. Se ovenover de emner der kan komme i spil. Herudover vil vi afbalancere Ren og Du -meridianen så der kommer balance i kroppen. Desuden afbalancere Dantien (vore originale matrix) med Pineal kirtelen (input af energi fra lys og kosmos).

Køb adgang til webinaret her: https://online.gilalai.com/vare/sound-healing-webinar-3-of-8-du-mai-father-energy-independence-motivation/

20 minutter før start er jeg tilstede og laver et kort over, hvilke lidelser der er at heale ud fra jeres korte beskeder i chatten.

Chong Mai https://online.gilalai.com/vare/hung-song-stimulation-webinar-1/ og Ren Mai https://online.gilalai.com/vare/hung-song-stimulation-of-the-ren-mai-meridian-webinar-2/ de to første webinarer om de otte ekstraordinære meridianer for psycho emotionel smerte, er færdig-redigerede og kan købes for 180 kr inkl. 25 procent moms (4-5 film i hvert webinar).

International Uddannelse i Vokal Lydterapi på Egmont, v. Hou, Odder ( 100 meter fra havet med adgang til sauna).

Søn. d.3.marts kl. 15.30 – 10 marts kl.10.00

Der er fire pladser tilbage. https://githabendavid.dk/product/deposit-egmont-3-10-marts-2024/

Maden bliver denne gang tilberedt af vores egen hus-kok og vil være økologisk og vegansk fortrinsvis – med brug af honning.

Center for Vokal Lyd Healing i Spanien

Jeg har kig på et tredelt ret simpelt hus med kilder på grunden samt en fantastisk udsigt over bjerge og natur i Sydspanien. Der er kommet en ørn hver gang vi har besøgt stedet og holdt sig over os. Huset ligger for sig selv og koster ca. 1,7 million kr. Efter at have talt med banken, kan jeg se, at det bliver for besværligt at lave en forening i forhold til at lave et sådant center. Det samme gælder donationer, som der skal betales skat osv. af. Derfor undersøger jeg nu muligheden for selv at købe stedet og få forskud på min arv. Vi kan lave forskning der, og kronisk syge kan bo der over længere tid med en behandler f.eks. og nyde godt af den rene luft, natur, lyset og kildevandet i kombination med lydbehandling. Der er meget, der skal laves på stedet, og jeg får brug for hjælp både teknisk, økonomisk og fysisk. Min ide er at bygge en lille swimmingpool og en panorama sal (Marianne Gammelgaards idé) på taget samt indretning med spa efterhånden. Solceller og kompost toiletter, små hytter under de mange frugttræer osv.. Stedet vil være oplagt til at behandle kronisk syge, lave forskning og mindre kurser specifikt for lydterapeuter. Til større kurser samarbejder vi med Molino Del Rey, som ligger 20 minutters gang fra Ørnehuset. Jeg hører gerne, hvis nogen ønsker at støtte op om projektet. Der vil også blive mulighed for at leje sig ind for lydfolk, når der ikke er lydkurser. Men lad os først se, om jeg kan skaffe likviderne.

21-dages retreat på Molino Del Rey, Syd Spanien Nov/Dec 2024

Søndag  d.17.11 – Søndag d. 8.12 2024 Undervisning ved Githa Ben-David & Merete Vestergaard

Kurset henvender sig såvel til Lydterapeuter under uddannelse som til syge, der ønsker behandling.

Man kan vælge en uge ( kursuspris 6000 kr), to uger (10.000 kr), eller optimalt 3 uger (12.000 kr), fordi det giver 21 dages udrensning/healing. Kursuspriserne er ex moms. Hertil kommer fuldpension for ophold på Molino del Rey (ca. 6000 kr pr uge på dobbelt værelse-betales direkte til stedet) samt rejse. Dvs. tre ugers ophold vil koste 12.000 kr +18.000 = 30.000 kr plus rejse. Vi arrangerer en minibus retur mellem Malaga og Molino del Rey.
Alle tre kurser kan understøttes af filmede lektioner til forberedelse og repetition, som kan købes på min hjemmeside efter behov.

Der arbejdes gennemgående med Tonen fra himlen og vokal lydterapi/healing suppleret af simple afgiftningsmetoder på alle tre kurser. Meridianerne aktiveres ved hjælp af Hung Song og integreres i Lydhealingsarbejdet.

Tilmelding: githabendavid@gmail.com

 

D.17.11 -24.11:  Tonen fra himlen, Lydhealing, Regressiv Cellesang
D. 24.11 – 1.12: De 12 Grund Meridianer
D.1.12 – 8.12:   De 8 Ekstraordinære Meridianer for psyko-emotionel smerte

 

Lydterapeuters resultater og arrangementer

Henning Strange holder i 2024 en gang månedligt Tonen fra himlen sang aftner i Roskilde.

https://fb.me/e/3Zv2C9JqG

Merete Vestergaard: mva6209@gmail.com

*-har sunget fem gange på en kræftramt italiener, som nu er blevet Pet-scannet på hospitalet, hvor de ingen kræft fandt. Kvinden afventer lige nu svar på blodprøve med måling af cancermarkøren .

*En Parkinssonsramt kan nu gå uden gangstativ og kan klare sig selv. Tidligere kunne han ikke komme ud af sengen, gå på toilet og måtte have hjælp flere gange om dagen. Hans tale er blevet tydeligere. Han har modtaget ugentlige lydhealinger hos Merete over et år.

Marianne Gammelgaard: marianneg.denmark@gmail.com

*Kvinde med begyndende osteoporose i den ene fod, hæl og ankel smerter og glaslegeme sammenfald. Efter anden lydhealing forsvandt smerterne i forden og hun går nu normalt igen.
*Hest med smerter i højre bagparti, en slags gigt og er blevet mishandlet/sparket/slået/sultet hos en hestehandler som dyreværnet lukkede ned. Det blev en meget følelsesladet healing, da traumerne stod i kø. Tilbagemelding fra ejeren: “Normalt vælger han altid venstregalop, hvis jeg prøver at sætte ham i højre laver han krydsgalop eller kan kun med besvær lave et par galopanspring. Men i fredags valgte han selv højregalop – og galoperede en godt stykke i fineste rene anspring! Så jeg er sikker på det hænger sammen med din healing af ham”

 

2024 bliver et magisk lydår. Må der blive fred i verden. I ønskes alt det bedste her fra

Githa Ben-David

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev