Skip to content Skip to footer

Nytårsbrev: I sandhedens navn

Kære Venner,
Må 2024 blive et år i sandhedens navn.
Det er nu et år siden, at vi, Lars Muhl og jeg, Githa Ben-David, blev skilt og delte vores Institut Gilalai 1.1.2023. Der er kommet meget frem i 2023, som jeg ikke længere kan tie om, fordi min tavshed vil være uetisk, idet den vil støtte Lars Muhl og Naleea Landman i at manipulere med sandheden.
Meget er blevet og bliver stadig sagt og skrevet fra Lars Muhl´s side til alle jer, der kender os begge og har støttet vores arbejde gennem mange år. Af det billede Lars tegner, nu med Naleea Landmann ved sin side, kan man få indtryk af, at jeg, Githa, har vidst alt, hvad der er foregået mellem ham og Naleea, og at alt har været i den skønneste orden i forhold til mig, mens vi var gift og havde forlaget og Instituttet Gilalai sammen. Dette er langt fra sandheden og kan derfor ikke stå alene.
Få dage efter vores skilsmisse offentliggjorde Lars og Naleea en Europa-turné som par/lærer-elev. De har været meget aktive for at promovere sig selv og for at få følgere i år på alle sociale medier. De fortæller samtykkende, at de har været partnere siden 2017 i deres interviews. Naleea proklamerer, at de har et meget gammelt forhold bag sig. Lars og mit 23 år frugtbare, kreative venskab, partner- og ægteskab, synes ikke at eksistere i det nye pars historie, som har udspillet sig  bag min ryg, imens vi, Lars og jeg, havde Gilalai Instituttet og levede sammen som mand og kone.
Lars har i alle disse år løbende afvist, at han samarbejdede med denne unge fan af ham, der tilbød ham gratis oversættelser til tysk.
I 2023 har jeg, uden resultat, gentagne gange meddelt Lars, at jeg ikke kan stå inde for, og ikke ønsker at være involveret i hans og Naleea’s samarbejde, som ligner en kopi af det koncept, vi har opbygget sammen. Jeg har bedt Lars om ikke at bruge mig, mine sønner, mine lydhealingsmetoder og det koncept vi har skabt sammen – uden vores/mit samtykke.
Lars Muhl har for nylig udsendt en jule- og nytårshilsen fra ham og Naleea Landmand med vores sang: “May God Bless You”
Indspilningen blev lavet i vores hjem i 2019/2020. Jeg lavede kor/ fordoblede Lars´s stemme, redigerede sangen og fik ideen til ​​omkvædet: Ahava -Malkuta. Lars nævnte aldrig, at Inken/Naleea Landmann var medforfatter. Han krediterede hende heller ikke under vores offentlige koncerter, når vi optrådte med “May God Bless You” i de følgende år.
I sin personlige nytårs 2024-hilsen fra parret, hævder Lars Muhl nu at have skrevet sangen sammen med Naleea Landmand.
Må du stå op for dig selv og det sande i dig i 2024 og udfolde din vej her i livet. Godt Nytår.
Githa Ben-David
May God Bless You - Lars Muhl & Githa Ben-David and Friends
What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev