Skip to content Skip to footer

Mirakuløs Vokal Lydhealing

Kære Venner

I går blev en dansk kvinde erklæret rask og helbredt af sin hals tumor (ikke cancer, men livsfarlig grundet dens størrelse) som gjorde, at kvinden havde stærkt hæmmet tale. Tumoren, som ville være svær at bortoperere, er nu helt væk ved hjælp af vokal lydhealing. Den første gang jeg lydhealede kvinden over telefonen, forsvandt tumor i løbet af cirka 8 minutter. Den fyldte sig gradvist med væske igen dagen efter, og Merete Vestergaard tog over, for at se om også hun kunne synge den ned. Det kunne hun. I den sidste måned har Merete sunget løbende på kvindens tumor – og så begyndte den at blive væk – og nu er den altså helt væk. Merete’s Parkinsons klient som end ikke selv kunne stå op af sengen, kan nu, efter ugentlige lydhealinger, gå op og ned ad trapper, gå tur, selv tage tøj på og endda skolde mandler/pille skallen af uden at ryste på hænderne. Manden er nu ved at blive sluset ned og  ud af morfin behandling. mva6209@gmail.com

I forgårs healede jeg en irsk kvinde (over telefonen), som er opgivet med kræft, indlagt på sjette uge på hospitalet og på morfin. Kræft i store dele af kroppen – især nyre og en stor knude som æder sig ind på kravebenet (ca. 10x 12 cm) og ligger bag ved det venstre skulderblad. Den hårde tumor blev først varm, så blev den blød  og efter ca. 30 minutters vokal lydhealing var den skrumpet ind med ca. 50 %. Det var og er  en dybt rørende oplevelse – Der var ingen tvivl om, at vi fik hjælp fra højeste sted. Tårerne løb af bevægelse. Jeg fortsætter behandlingen af hende denne aften.

Der sker undere hele tiden – også hos en rumænsk kvinde i går var der ændringer med en knude der blev 1/3 mindre ved brystet og en maveknude der blev blødere og mindre.

Energien synes intensiveret og højere end nogensinde i disse tider – som om at vi åbner de spirituelle porte ind i øjeblikket, når hjerterne presses er i sorg/ mørke i kaos.

Da hospitalerne har svært ved at følge med grundet det store pres, kan det tænkes, at det konventionelle system snart vil få brug for de holistiske behandlingsmetoder, som virker og hjælper folk.

Også Vokal Lydhealer Jytte Johansen har formindsket små tumorer på bryst til halv størrelse ( en lydhealing). jytejohansen8000@gmail.com

Des flere vokale lydhealere, der får tydelige resultater, des flere mennesker kan vi muligvis hjælpe. Lydhealere tøv ikke med at prøve at synge på tumorer, og lad mig vide hvordan det går.

Vokal Lydhealings Webinar i 2023 er på mandag d.9.1 kl 20-21 (dansk tid) Pris 100 Dk Særligt fokus på styrkelse af immunforsvaret. https://online.gilalai.com/vare/five-weekly-new-year-sound-healing-webinars-in-january-febr-2023/

Den 5te Februar Lydhealings koncert i 3 timer i Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds allé 30, 2100 Kbh Ø kl. 15.30 -18.30. Publikum instrueres i hengivelse til Tonen fra himlen (herunder åndedræt) og vi vil  opbygge en følelse af enhed hvor hjerterne åbner sig og energien opløftes. Herefter vil vi synge enkle sange med positive budskaber samt give hinanden vokal lydhealing. Githa-og Ghil Ben-David synger for, og Martin Delfs og Runi Gindesgaard spiller indiske harmonier og synger dejlige dybe basser til Tonen fra himlen. Lydhealere kom og vær med. Medbring jeres kort og læg dem i indgangen på et bord. Pris 220 Dk (max 180 deltagere). Medbring tæppe pude og en flaske vand.  https://githabendavid.dk/product/lydhealingskoncert-i-unitarernes-kirke-februar-2023/

Denne lydhealings-koncert kunne blive et koncept, som deles i andre lande også. Hvis nogen af jer har ideer, er I velkomne til at kontakte mig. Der kan så i de respektive lande opfølges med sanggrupper, der ledes af de lydhealere fra nærområdet.

Lyset tager til dag for dag, og nu er månen fuldkommen udfoldet som en lysende iris omgivet af regnvåde skyer.

Glædelig fuldmåne

Kh

Githa Ben-David

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev