Skip to content Skip to footer

Gratis Live Webinar: Chong Mai, DNA, regain authenticity, repair birth trauma

Kære Venner

I denne kaotiske tid har vi mulighed for at nå dybt ind til vores autentiske kerne og stå stærkt i stormen og mørket. Enheden er i vores fælles mycelium,  de rødder som binder os sammen i kultur, traditioner, instinktive erfaringer opbygget over traditioner videregivet gennem vores DNA. Oneness is there as a sun behind the clouds. Det er muligt at vokse frem for at synke ned i den tunge muld af smerte og dyrebart købte erfaringer. De traumer som vækkes til live kan netop transformeres af Chong Mai meridianen, som er den dybeste af alle meridianer, og som indeholder essencen af alle de 12 grund-meridianer. Søndag d.19.11 kl. 20-21 dansk tid laver jeg det første af 8 gratis webinarer omkring de 8 ekstraordinære meridianer, som i følge kinesiske forskrifter kan balancere kroniske traumer og emotioner lagret i knogler. Det gælder også svækkede energimønstre, Dna fra vores tidligste barndom og forfædre, som man, ifølge kinesisk tradition, kan lære at håndtere, så man vokser frem for at blive fastlåst. Jeg har “hunget” mig igennem Chong Mai i den sidste måned og oplever, at lydarbejdet på denne meridian har indgående virkning. Så lad være med at gå for hårdt til den, hvis du fortsætter på egen hånd. Webinaret foregår på engelsk.

Free Webinar: https://vimeo.com/event/3812498 Sunday the 19th of Nov. 8-9 PM Cet (Danish time) – Lecture about Chong Mai, the source of all vessels, our original matrix, DNA,  resources/potentials, path on Earth. How can we transform traumas passed to us from our ancestors through our DNA, so that we will not carry them on?

Mandag d. 20’ende Nov. 8-9 PM Cet (Danish time) Lydhealings Webinar – Chong Mai, Sound scanning of audience (180 Dkk) www.online.gilalai.com

https://online.gilalai.com/vare/sound-healing-webinar1-8vessels/

Forening for Vokal Lyd Terapi: Vi er en lille gruppe, som snart er klar med Forening for Vokal Lydterapi. I den forbindelse er vi ved at lave en hjemmeside, hvor vokale lyd-terapeuter kan dele erfaringer, lave webinarer, og hvor klienter kan finde oplysninger om cases, lyd med mere. Desuden vil vi, når der er medlemmer nok, kunne søge fonde til financiering af forskning i f.eks. sang til selvhjælp i forbindelse med stress og kræft samt uddele støtte til trængende, der ikke har råd til behandling.
Bernt, som har sagt ja til den store opgave, har brug for en professionel/dygtig web-kyndig at sparre med, så vi får den hel rigtige struktur på siden fra starten af. Er du interesseret i at støtte Foreningen i processen, kontakt da bernt@succesmedlivet.dk

Kærlighed og energi til jer dejlige mennesker. Hejs Sjælen op og lad den lyse på trods af storm og regn.

Githa Ben-David

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev