Skip to content Skip to footer

Lydunder- brev fra Githa Ben-David

 

Kære Venner

I Jerusalem forsvandt en 87 årigs brystknude imens hendes læge sad ved siden af. Det skete under online lydhealing med Hung Song. Lægen undersøgte kvindens knude lige før og efter vokal lyd-scanning og vil nu lave forsøg i sin klinik, hvor han vil ultralydscanne flere kvinder med brystkræft, imens de modtager online.-lydhealing

En medicinsk undersøgelse af denne art er virkeliggørelsen af en gammel drøm, men vækker også uro og ansvarsfølelse, fordi ”lyd-underne” afstedkommer en bevidsthedsudvidelse. Det er naturligt, at mange mennesker ønsker at blive ”helbredt”. Miraklets natur er dog, at en ”helbredelse”  altid står sammen med en spirituel opvågning. Derfor koncentrerer jeg mig nu om at oplære flere vokale lydterapeuter for at bevise, at Hung Song/Vokal Lydhealing er en mulighed for bevidsthedsudvidelse for enhver der åbner sig for dette.

 En lytter blev healet under online-healing af en anden person.
Den sidste aften på International Education på Egmont (Febr-March 2023) lydhealede vi fem kræftramte online. Det foregik som gruppearbejde. En 10 cm stor bryst-tumor blev blød og svandt ind, tilsyneladende imens en gruppe lydscannede en anden kvinde, hvis bryst tumor også skrumpede ind.

Flere år gammel cancer i begge bryster, lunger, armhuler, rygsøjle ser ud til at være gået ned. En kvinde, som dagligt synger Tonen fra himlen og Hung song er blevet lydhealet først ved undertegnede, hvor hendes smerte i højre side og ryg forsvandt. Siden har Marieke (Holland) og Inaya (Sverige), mine studerende, lydhealet hende jævnligt. Resultatet fra hospitalets scanninger og test viste for nyligt, at de ikke kunne finde canceren, men de forsikrede kvinden om, at canceren må være der et sted.

Syn forbedret. Online Hung Song kan muligvis opløse blod propper, siden det er sket i to tilfælde, hvor synet er blevet forbedret. I det ene tilfælde verificerede en øjenlæge på et hospital forbedringen og undrede sig.

Det intense energiniveau i denne tid er utroligt hurtigt, intelligent og effektivt. Når en tumor kollapser sker det ofte indenfor 2-8 minutter. Indledende kan behandlingen forberedes ved at arbejde med hovedårsagen til kræften bl.a. gennem frisyngning og frisættelse af åndedræt, som genetablerer kontakt til klientens selvhelbredende livskraft. En anden væsentlig ting er at afbalancere det endokrine system, Amygdala- Hippocampus (chock, stress), at tjekke de indre organer – især leveren med en kombination af Hung Song og sang på rene vokaler. Syng på tumoren kort-varigt med en legende, let attitude. Det er aldrig lydhealerens ansvar, men altid de højere kræfter – resonansen – som skaber et mirakel. Ikke dig. Vi er fløjter, tomme rør som enheden ånder igennem. Vores ansvar er at holde os selv hule i en ufordømmende tilstand. Fokus er fint.
Modtageren må være i stand til at føle taknemmelighed overfor Enheden. Ellers falder energien til jorden. Viljeskraft, kontrol, frygt, dom og grådighed styrker dualiteten og svækker manifestationen af Enhed.

Jeg ønsker at grundlægge en Syngende Skole. Denne skole kan ud over uddannelsen indeholde moduler med indlæring af meridianer, anatomi, fysiologi og et basis kursus i afgiftning relateret til sang og lydhealing.

Lærerne vil være dedikerede Vokale lyd terapeuter fra min internationale uddannelse, alle med gode kvalifikationer/resultater. Personer som støtter mig og konceptet omkring Tonen fra himlen 100 procent.
Skolen vil i første omgang bliver forbundet med Gilalai såvel fysisk som online, men den kan også foregå på Molino Del Rey i Spanien i samarbejde med Budwig Instituttet i Malaga og eller være forbundet med forskere/lydhealere over hele verden. Det vil være muligt at leje sig ind på Gilalai og lave lydhealingskurser her, og det er planen (når og hvis der er råd) at bygge en lejlighed og en større undervisningssal på Gilalai’s uudnyttede lofter. På længere sigt vil det være muligt at bo på Gilalai i begrænset tid mod at hjælpe med vedligeholdelses arbejdsopgaver…

Grupper med undervisning i Sang på Tonen fra himlen I Danmark: Merete Vestergaard:  mva6209@gmail.com (engelsk og dansk online) & Jytte Johansen: jytski66@gmail.com (Årh.) & Martin Delfs martindelfs@hotmail.com (Kbh.). Den slags grundliggende kurser bliver en del af den Syngende skole, og hele verden kan forbindes her med via internet/hjemmeside.

Uddannede lydhealere, kom og bliv opdaterede hvis I ønsker at få mere arbejde med vokal online lydhealing. Vi kan aldrig love nogen noget, da vi ikke har kendskab til hvorfor og præcis under hvilke omstændigheder, lyden virker. Det er dog min og flere andre lydhealeres erfaring, at når giver og modtager er tillidsfulde, gode til at hengive sig, tror på noget højere med en taknemmelig attitude, så er chancen for, at lydhealingen virker, størst. Der må være en sender og en modtager på et signal for, at der kan opstå resonans.

The Healing Power of Sound and Light – Conference https://scientificandmedical.net/events/mystics-and-scientists-conference-2023/
The 15th of April at 11:20 (Cest) taler jeg om, hvorfor Hung Song og vokal lydscanning er en milepæl i den nye bevidsthedsudvidelse der lige nu byder sig til for stort set hele jordens befolkning. Det foregår på engelsk. Her er deres hjemmeside, hvor man kan se teasers af meget interessante foredragsholdere vedrørende Lyd og videnskab. https://www.youtube.com/@ScientificandMedicalNetwork

International Education: Online Hung Song Activation of Meridians This course is held in English at 3.30 – 6.30 PM  (Cest Danish time) 16th -22nd of April and is the only chance to learn Hung Song activation of the 12 basic Meridians in 2023. To know the meridians by heart and to practice them daily as a hung song morning/evening meditation is balancing all your electric system. Beside this you get an invaluable tool to diagnose the connection between various symptoms in a client and to treat it in a precise manner. 4000 Dkk plus payment for the 12 edited Meridian Webinars (if you did not buy them yet).

https://online.gilalai.com/vare/hung-song-activation-of-the-12-basic-meridians-16-22-april/

Physical International Education in May, Molino Del Rey, Spain 14th -21st of May is full (waiting list).

Online Education in August 20-27th, 2023 This course is placed at a time that will fit for Australians, Chinese, Eastern time zone countries. So please be aware of this, if you are in this area of the world. Time:  8 – 9.30 break 10 -11.30 (Cest – Danish time). https://online.gilalai.com/vare/international-online-education-in-vocal-sound-therapy-ved-githa-ben-david-d-20th-of-august-27th-of-august-2023/

Physical Education in October, Molino Del Rey, Spain https://githabendavid.dk/en/product/deposit-for-international-educ-in-vocal-sound-therapy-in-molino-del-rey-spain-22-29-october-2023/

Priser er nu med 25% moms

Jeg har brugt de sidste tre uger på at gennemgå kørselsregnskab m.m., fordi skattevæsenet vil gennemtrævle de sidste 5 år af Gilalai, netop som Lars og jeg er blevet skilt. Oveni vil de nu putte moms på vores undervisning. Jeg håber at kunne fortsætte Gilalai, når alt dette er ovre. Ind til videre er jeg tvunget til at lægge 25 % oven på alle priser. Der er allerede moms på vore bøger, som vi tjener meget lidt på.

Der er invitationer fra England, Indien og andre lande, men jeg foretrækker at koncentrere mig om at opbygge en skole nu, sådan at så mange lydhealere som muligt kan blive køreklar. Samarbejde med Budwig Instituttet i Spanien og den Israelske læge i Jerusalem får første prioritet

Det føles som om nogen har åbnet for en vandhane, siden en så stærk energi kan manifestere sig lige nu. Det betyder at vores sind må indrette sig efter de nye frekvenser, og det kan skabe indre uro. Den sande healing sker når vores bevidsthed udvider sig, og miraklerne er ikke målet men midlet til at vække os. Så hvis du føler dig lidt skræmt ved alt det, der sker, kan jeg indrømme, at jeg har ventet længe med at skrive denne besked, fordi jeg har følt mig lettere lammet ved tanken om hvor fantastisk det faktisk er det hele… Da flere lydhealere har lignende resultater må vi skulle åbne gradvist op om det her.

Tak fordi du læste dette lange nyhedsbrev

Resonans, lys og kærlighed

Githa Ben-David

PS: Klip fra koncert med Ghil og Githa i Unitarernes Hus, Kbh, Febr. 2023

https://vimeo.com/manage/videos/806525047

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev