Skip to content Skip to footer

Solhvervs-Solmisation fra Githa BD

Kære Venner

Der er solhverv, tusmørke og regn. Et nyhedsbrev gik tabt, et nyt manifesteres. En fuldmåne balancerer på kanten af Tvillingens tegn. Nu vender kræfterne snart retning og bliver mere overskuelige. Ukrudtet kan atter tæmmes og alt det vi har indset – alle vore traumer – vore selvbebrejdelser ser vi i opdrift fra et fugleperspektiv. Det er jo alt sammen en del af det at være på Jorden. Spillets regler… enten hænger man fast i regn og mudder eller også hæver man sig op over sig selv, og ser at alt er såre godt. Vi er rene sjæle der oppe i Enheden.

Jeg er den jeg er.

Vi har haft en forrygende Online Education i sidste uge, og der er gode resultater fra de studerende og udlærte lydterapeuter, som jeg vil opsamle nogle af i næste nyhedsbrev, fordi jeg gerne vil nå ud med et solhvervs nyhedsbrev allerede om lidt.

 

Et par cases:

I forbindelse med, at Merete Vestergård og jeg arbejder med interferens sammen eller lydhealer hver for sig, har en græsk kvinde på palliativ medicin, opgivet med cancer i lever og peritoneum (bagvæg af bughulen) netop modtaget svar på MR Scanning: Hun er kræft fri.
Desuden er der to kvinder med brystkræft, hvor store tumorer nu er på størrelse med en ært. Flere andre er i proces og vi afventer svar. Jeg har haft flere med øjenproblemer. Afventer resultater.

To Online Interferens Aftner med Gruppe-Lydhealing ved Githa Ben-David & Merete Vestergaard.

Mandag d.8. juli (dansk) og Tirsdag d.9 Juli (engelsk) kl. 19 -21.30 Pris 800 kr max 20 deltagere

Tilmelding: mva6209@gmail.com

Ved skriftlig tilmelding bedes du forklare din diagnose og eller dit ønske om healing (max 15 linjer). Herefter kontakter vi dig og sender dig links til arrangementet.

Program: Mandag d.8. juli (dansk)

19-19.45 To grupper på 10 deltagere med hver sin Lydterapeut.

19.45 -20 Lydterapeuter konfererer – Deltagere holder pause

20 -20.30 To grupper på 10 deltagere – Lydterapeuter bytter grupper.

20.45 -21.15 Interferens behandling af alle 20 deltagere ved begge lydterapeuter.

21.15 -21.30 Nynnende healing og afrunding.

 

International Vand Konference i Lissabon

Her er min introduktion til Vand Konferencen, hvor jeg er blevet inviteret som taler:

https://www.youtube.com/watch?v=dXaxlOggSxU

Merete tager også med her, så vi kan demonstrere interferens og sammenligne resultater. I er også velkomne, men det er en konference, og prisen er derefter.

Del gerne filmen.

Online ugekursus med fokus på Hung Song Aktivering af de 8 Ekstra ordinære Vessels for Psyko Emotionel Smerte d.11-17 August.
Kurset er ikke slået op endnu. Lærer Githa Ben-David.
Undervisning fra 9-11 og evt. også et aftenhold. Max 10 deltagere pr. hold Pris 6000 kr inklusiv 8 timers editerede webinarer. Tilmelding: githabendavid@gmail.com 

Lydfællesskab
Vi ønsker at lave et vinter fællesskab i Syd Spanien 50 minutter fra Malaga, hvor folk bor i egne huse, men samles om et center. Ejeren af Centeret Molino Del Rey i Jorox, Spanien har også denne vision. Vi starter med to måneders pop up Vokal Lydretreat for at afprøve det i Februar og Marts måned 2024, men ideen er, at det på længere sig kan blive permanent. Der er et egnet hus, jeg gerne vil købe nær centeret, hvor lydhealere bl.a. kan bo, og jeg efterlyser hjælp til huskøb/lån. Huset, der er tredelt, koster 250.000 Eu.

Sov godt derude i det mørke, våde, danske midsommer landskab, bugnende med jordbær og hyldeblomster.

Githa Ben-David

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Happy0Sad

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev