Skip to content Skip to footer

Introduktion til Hung Song (mp3-download på dansk)

kr. 15,00

Filen er til personlig brug og må ikke deles, udgives eller videregives. Copyright Githa Ben-David.

Varenummer (SKU): introtilhungsong-dansk-mp3-01 Kategorier: , Product ID: 13285

Beskrivelse

Introduktion til Hung Song – mp3-download på dansk af Githa Ben-David

Første del af albummet ‘Hung Song’, hvor ‘Åndedrætsmeditation’ og ‘Hung Song for hormonel balance’ skal høres bagefter.

I Githa Ben-Davids to bøger ‘Hjælp’ og ‘Heal the Pineal’ (udkommer på engelsk november 2019 og på dansk i 2020) beskrives Hung Song og dens effekt på det hormonelle system, herunder især Pineal-kirtlen, som er hovedansvarlig for sekretering af melatonin, DMT og heparan-sulfat.

Melatonin og heparan-sulfat er livsvigtige hormoner, som ifølge seniorforsker Stephanie Seneff, Boston, er de eneste rengøringsmidler, kroppen har. Hver nat transporterer søvnhormonet melatonin sulfaterne ud i vores nervesystem, som renses.

Blandt 2-16-årige havde 39 procent en forkalket pinealkogle-kirtel i en videnskabelig undersøgelse (omtales i ‘Heal the Pineal’). De fleste voksne vil derfor have en forkalket Pineal. Det er kalk, flour, aluminium, clorin m.m. der aflejres her.

Med Hung Song kan Pinealen renses og energetiseres, så aflejringerne krakelerer. Når Pinealen er renset, vil kroppens naturlige afgiftningssystem blive kickstartet.

I denne introduktion til Hung Song hører du flere detaljer. Det er vigtigt at høre introduktionen, inden du går i gang med Hung Song, fordi metoden er effektiv og KAN starte en afgiftningsproces, som du må være forberedt på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Introduktion til Hung Song (mp3-download på dansk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev